”Nu vrem să demonstrăm nimic”

”Nu vrem să demonstrăm nimic”
De când a devenit mămică, Laura Cosoi este în culmea fericirii. Blondina și soțul ei se ocupă îndeaproape de creșterea micuței, însă nu de puține ori Laura Cosoi a fost criticată în ceea ce privește timpul petrecut cu fetița ei.

Laura Cosoi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei de când a devenit mămică. Blodina se ocupă de creșterea micuței și își petrece majoritatea timpului cu ea. Laura merge cu cea mică peste tot, ea și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, organizând recent o frumoasă vacanță în trei, în Bali. (Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!)

Nu de puține ori însă… Laura Cosoi a fost criticată de gurile rele, deoarece este nedezlipită de fetița ei. Așa că blondina a vrut să le închidă gura răutăcioșilor și a transmis un mesaj pe contul ei de socializare.

, a scris Luara Cosoi pe contul ei de Instagram. (Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air)

Laura Cosoi, alături de soțul și fetița ei

Laura și Cosmin s-au căsătorit în urmă cu patru ani

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în august 2015, la conacul Polizu din Iași. Înainte de cununie, cei doi miri au petrecut noaptea separat pentru ca „întâlnirea să fie mai dulce“, după cum a mărturisit vedeta. „Am făcut primul pas spre un nou început, familia mea! Aseară, la apusul soarelui, înconjuraţi de cei dragi, în mijlocul naturii, am spus «Da». Azi va fi cununia religioasă şi sunt foarte emoţionată“, s-a destăinuit imediat vedeta pe blogul personal. (CITEȘTE ȘI: CE CADOU SCUMP A PRIMIT LAURA COSOI, DE ZIUA EI, DE LA SOȚ!)

Laura Cosoi a mai scris pe blog că, fără ajutorul celor dragi, nu ar fi ajuns persoana care este astăzi, fiind fericită de felul în care decurg evenimentele din viaţa ei. „Ce m-aş fi făcut în toţi aceşti 33 de ani dacă nu aş fi avut parte de iubirea lui Dumnezeu, iubirea celor din jur, de încrederea părinţilor, fără dragostea surorii mele, Alina, fără alintul frăţiorilor mai mici, fără zâmbetele care mă înconjoară la tot pasul, fără el, omul care mă face fericită? 

Sunt binecuvântată şi iubită! Despre asta va fi vorba la nunta mea. Despre toate aceste etape, despre toţi oamenii pe care i-am cunoscut şi prin intermediul cărora am devenit Laura de azi. Vor fi lângă mine părinţii, fraţii, bunicii, prietenii de azi, dar şi cei de ieri, vom merge la biserică şi vom petrece apoi la umbra stejarilor seculari, dansând cu tălpile în iarbă. Pentru că sunt fericită!“, a scris ea.

Citeste si  BAC 2019 Începe sesiunea de toamnă, cu examenul scris la Limba si literatura română. Peste 43.500 de absolvenți de liceu s-au înscris

Sursa