Ligia de la Puterea Dragostei dă de pământ cu Bianca Drăgușanu. Ce a înfuriat-o pe concurentă

Ligia de la Puterea Dragostei dă de pământ cu Bianca Drăgușanu. Ce a înfuriat-o pe concurentă

Ligia Dolha, una dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”, a desființat-o pe Bianca Drăgușanu. În timpul declarațiilor, tânăra de 27 de ani și-a spus părerea despre fosta prezentatoare TV într-un mod dureros de sincer. Afirmațiile sale acide i-au nemulțumit pe apropiații divei, dar și pe fanii săi.

Citește și: EI sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 2. Cine sunt și cu ce se ocupă fiecare

Ligia de la “Puterea Dragostei” dă de pământ cu Bianca Drăgușanu

Episodul tranșant din casa emisiunii “Puterea Dragostei” s-a declanșat în clipa în care Ella, una dintre participantele celui de-al doilea sezon, i-a spus Ligiei că seamănă cu Bianca Drăgușanu. Blonda i-a spus brunetei că nu-i place de fosta prezentatoare TV și că, nu reprezintă un model pentru ea. A subliniat că au în comun doar culoarea părului și extensiile.

“Mie nu îmi place de Bianca şi nu mi se pare că semăn cu ea. Suntem amândouă blonde şi avem extensii, dar în rest nu văd asemănarea. Nu este un model pentru mine şi nu vreau să fiu comparată cu ea. Eu sunt eu şi atât”, a spus Ligia Dolha, relatează wowbiz.ro. Ella și focoasa blondă s-au împrietenit în timpul castingului făcut pentru show-ul de la Kanal D.

Citește și: Profită de ofertă verii la Telekom: Samsung + abonament = voucher Blue Air 100 EURO

Cu ce s-a ocupat Ligia Dolha înainte să intre în casa de la “Puterea Dragostei”

Ligia Dolha (Ligi) are 27 ani, locuiește în Cluj-Napoca, și e make-up artist. Spune despre ea că este o persoana hotărâtă, puternică, care mereu luptă pentru ceea ce își dorește. Ca orice tânără, visează să își găsească jumătatea, un bărbat cu care să împartă totul. “Înalt, inteligent și frumos”, așa ar trebui să fie, în linii mari, cel care îi va cuceri inima. Ce nu acceptă Ligia este să fie înșelată.

Citeste si  Călin Geambașu, în război cu logodnica pentru a-și câștiga fiul în instanță

Citește și: Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și: Ai Samsung la super preț + voucher de la Blue Air

Sursa