Cum a început „telenovela” dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa. Ce s-a întâmplat în 2017, în lipsa lui Reghecampf

Cum a început "telenovela" dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa. Ce s-a întâmplat în 2017, în lipsa lui Reghecampf

Fostul antrenor de la FC Voluntari a oferit apoi detalii incendiare despre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, aruncând “bomba” în familia Reghecampf. “Cu antrenorul de la Chiajna are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi? De colaborare fotbalistică sau cum vreţi voi s-o numim. Se mai întâlnesc în timpul liber, se mai vizitează”, a precizat “Ganezul”, fără să se teamă de repercusiuni.

Anamaria Prodan, despre incidentul violent cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri sincere despre motivul real pentru care și-a ieșit din minți sâmbătă seara și l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa: un transfer nereușit.

“(…) care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r.: subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r.: că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă… Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. (…). Când vreau să fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat… nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Când am vazut cum au reacţionat ceilalti bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa… Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. (…)

SursaCiteste si  Bărbat de 70 de ani, cu permis fals, prins după ce nu a acordat prioritate pietonilor