Cornelia Catanga, prima declaraţie după ce a făcut infarct și i s-a montat un stent

Cornelia Catanga, prima declaraţie după ce a făcut infarct și i s-a montat un stent

La trei zile de când a ajuns de urgență, după ce a suferit un infarct și a fost băgată direct în sala de operații, Cornelia Catanga a acceptat să dea un interviu despre cum se simte și cum decurge recuperarea după ce i s-a montat un stent. Cântăreața de muzică lăutărească se află internată la Spitalul FLoreasca din Capitală.

Citește și: Cornelia Catanga, mărturisiri cutremurătoare despre ziua în care a vrut să se sinucidă

Cornelia Catanga, prima declaraţie după ce a făcut infarct și i s-a montat un stent

“Starea mea e foarte bună acum, sunt la Terapie Intensivă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simțit foarte prost și spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus cântăreața pentru MEDIAFAX.

Citește și: Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air

Cornelia Catanga a dezvăluit că nu știe când va fi externată, dar că va afla în curând de la medici. “Soției mele i s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conștientă. De dimineață i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înțeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soțul cântăreței, în timpul unor declarații făcute în urmă cu două zile, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și: Ai și telefon, și bani de avion + net 4G nelimitat la Telekom

Cine este Cornelia Catanga

Cornelia Catanga este cântăreață de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău și este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel). Din 1986 a susținut turnee în străinătate (în special Israel, dar și la Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu. După 1995 înregistrează colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin și Loredana Groza.

Citește și: Ia-ți un smartphone Samsung și abonament de la Telekom și primești voucher Blue Air 100 EURO

Citeste si  Ioana Filimon s-a întors în România, după o lună în care ar fi fost sechestrată de iubitul turc

Sursa