Camilla, soția Prințului Charles, a împlinit 72 de ani. Cum sărbătorește Ducesa de Cornwall

Camilla, soția Prințului Charles, a împlinit 72 de ani. Cum sărbătorește Ducesa de Cornwall
Camilla, soția Prințului Charles, a împlinit  astăzi 72 de ani. Cum sărbătorește Ducesa de Cornwall. 

Camilla, soția Prințului Charles, a împlinit astăzi 72 de ani. Ducesa de Cornwall sărbătorește printr-o vizită în Cornwall și Devon. Atât ea cât și Prințul Charles au fost întâmpinați cu tort, pizza, kebab vegetal, burgeri făcuţi în casă, preparate mediteraneene şi prosecco la Festivalul gastronomic Tavistock. Camilla a optat pentru o rochie bleu cu alb, pe care a accesorizat-o cu geanta ei preferată:  un model de poşetă al mărcii britanice Heidi Klein, confecţionată din rafie şi bambus natural, care costă 295 de euro. (Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air)

sursa foto: Profimedia

Cu 10 ani în urmă, căsătoria lui Charles cu Prințesa Diana se încheia după ce relația extraconjugală a Prințului cu Camilla devenea publică. Având în vedere că Diana a fost iubită de mulți, oamenii nu au primit-o pe Camilla cu brațele deschise. (Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!)

Acum, că anii au trecut, detaliile despre relația dintre Charles și Camilla au fost uitate. În prezent, soția Prințului Charles este aproape întotdeauna prezentă la angajamentele regale și este adesea fotografiată lângă Elisabeta a II-a.

SursaCiteste si  O secție de Poliție a fost prădată de hoți! Au furat probele -