Anamaria Prodan, transformată radical de operațiile estetice. Cum arăta acum 20 de ani, în ziua nunții cu Tiberiu Dumitrescu

Anamaria Prodan, transformată radical de operațiile estetice. Cum arăta acum 20 de ani, în ziua nunții cu Tiberiu Dumitrescu

Episodul violent din lumea fotbalului românesc, provocat de Anamaria Prodan și interviul savuros oferit la Pro TV i-a făcut pe mulți să își amintească de vremurile de început ale impresarei. Dacă dăm înapoi 20 de ani, pe vremea când era căsătorită cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, diva arăta complet diferit față de cum este în prezent. Unii dintre criticii săi consideră că a exagerat cu operațiile estetice.

Citește și: Anamaria Prodan, în scandal după ce l-a bătut pe Dan Alexa: “Se închină ca la o icoană la mine!”

Anamaria Prodan, transformată radical de operațiile estetice

Anamaria Prodan a devenit soția lui Tibi Dumitrescu în 1998, căruia i-a dăruit două fete superbe: Rebecca și Sarah. Povestea lor de iubire s-a sfârșit după aproape 10 ani de mariaj; divorțul s-a pronunțat în 2007. Deși s-au separat, cei doi foști soți au o relație foarte bună și diva se înțelege bine și cu partenera lui Tiberiu Dumitrescu. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului sexy impresara era brunetă în urmă cu mai bine de 20 de ani când și-a unit destinul de al fostului baschetbalist. Comparând pozele din trecut cu cele din prezent… se observă clar diferențele: ea a suferit intervenții atât la nivelul feței, cât și în alte zone ale corpului.

Citește și: Ia-ți Samsung cu net 4G NELIMITAT pe bune și primești voucher Blue Air

Cum s-a cunoscut Anamaria Prodan cu fostul soț, Tibi Dumitrescu

“Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet. Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, a declarat Tibi Dumitrescu în cadrul unui interviu mai vechi acordat pentru libertatea.ro.

Citește și: Tu îți alegi un Samsung la abonament cu net 4G NELIMITAT, iar noi îți dăm voucher de la Blue Air!

Citeste si  Pune piper negru în maşina de spălat. Trucul ieftin şi eficient care te salvează

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Citește și: Vezi ofertă la care primești garantat voucher Blue Air de 100 de Euro 

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Sursa