”Sunt unele persoane care se panichează când semnează un act”

”Sunt unele persoane care se panichează când semnează un act”

De mai bine de cinci ani, Sore trăiește o poveste de dragoste cu Mircea Julean. Sore a primit deja inelul, cei doi au împreună și o fetiță, însă… clopote de nuntă tot nu bat. Ei bine, artista a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătorește cu tatăl copilului ei. 

În ciuda faptului că a primit deja inelul, Sore nu se vede îmbrăcată în rochie de mireasă. Artista mărturisește că un act semnat și o ceremonie religioasă nu îți garantează o relație sănătoasă, până la adânci bătrâneți. (Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!)

”Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume.

Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, a declarat Sore la Antena Stars.

Citeste si  BEC a validat candidatura Vioricăi Dăncilă și a lui Theodor Paleologu la alegerile prezidențiale

Sore a slăbit 21 de kilograme în 2 ani

La 29 de ani, Sore cântărește 55 de kilograme  – o greutate pe care și-o menține de cel puțin un an. Totuși… după ce a devenit mămică, ea avea 76 de kilograme și… pentru că și-a dorit enorm să ajungă la o greutate care să o facă să se simtă bine în corpul său, cântăreața a început să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă. (Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air)

Știu că poate părea absurd să declar că nu am ținut nicio dietă și totuși am slăbit 20 kg după naștere, într-un timp relativ scurt, aproximativ un an. Doi au trecut până când am ajuns cu corpul la nivelul dorit de tonifiere. Am fost la un nutriționist care îmi dăduse pe gramaj 4-5 mese pe zi, iar timp de o lună nu am slăbit nici 500g. Atunci m-am supărat foarte tare, pentru că pe parcursul sarcinii mi-am auzit foarte multe vorbe demoralizante, de tipul «vai, dacă nu o să îți revii repede la silueta inițială o să fie foarte rău pentru cariera ta» sau «vai, dar și ieri ai mâncat la prânz burger». Îți dai seama că mă afectau toate remarcile într-o oarecare măsură, dar a contat mai mult să mă simt eu bine atunci în sarcină, am avut încredere că voi slăbi ușor și frumos‘, a povestit Sore.

Sursa