Andreea Bălan va purta patru rochii de mireasă la nunta din toamnă! Cum arată ținutele

Andreea Bălan va purta patru rochii de mireasă la nunta din toamnă! Cum arată ținutele
Au mai rămas două luni până când Andreea Bălan și George Burcea își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi, iar artista probează deja rochii de mireasă. 

Andreea Bălan (34 de ani) a făcut zielle trecute o vizită la atelierul unui designer care îi va face toate cele trei rochii de mireasă. Creaţiile vor fi realizate pe comandă şi vor avea inserate elemente unice cum ar fi broderii cu mesaje personale ale cuplului sau aplicații din dantelă sau cristale care reflectă atât personalitatea cântăreței, cât și stilul designerului, romantic, elegant și nou.

Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

SursaCiteste si  Vica Blochina Recunoaște Că A-mbătrânit și Nu-i Mai Place Viața De Noapte