Cătălin Botezatu, despre Florin Pastramă. „Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…”

Cătălin Botezatu, despre Florin Pastramă.
Designerul Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Pastramă. Acesta a fost impresionat de soțul lui Brigitte Sfăt.

„Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă, a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire.

Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poți să te implici într-un angajament pe viață având lângă tine o femeie celebră!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

OPINIE | Cum îți scumpesc companiile viața fără să crească prețul! Daniel Ionașcu, despre trucurile la care recurg comercianții

Citește mai multe despre Brigitte Sfăt, Florin Pastramă și declaratie pe Libertatea.

SursaCiteste si  Bărbat găsit mort, într-un magazin Kaufland. Gafa pe care au făcut-o autoritățile, după ce au depistat decesul