”Boala s-a răspândit în tot corpul, însă…

”Boala s-a răspândit în tot corpul, însă...
Raluca Podea trăiește cea mai neagră perioadă din viața ei. După despărțirile și suferințele în plan sentimental, blonda a mai primit o lovitură. Tatăl ei este bolnav de cancer în stadiul 4, iar de câteva luni se luptă cu sistemul de sănătate din România pentru a putea beneficia de analize și de un tratament cu care să aibă șanse împotriva bolii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, reacția ministrului Sănătății, Sorina Pintea, în acest caz, dar și declarațiile dureroase ale Ralucăi Podea despre drama prin care trece. (Citește și: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ E DEVASTATĂ DUPĂ CE PĂRĂSIT-O ȘI MUSCULOSUL DIN BRĂILA)

Vedeta a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România despre tragedia care i-a umbrit viața. Blonda trece printr-un adevărat calvar și este epuizată fizic și psihic după drumurile zilnice făcute la medici împreună cu tatăl său, care este bolnav de cancer esofagian.

“Nu credeam că vreodată mă voi izbi de asemenea situații și de o asemenea cruzime”

Raluca Podea se luptă din răsputeri să își salveze tatăl

își începe povestea Raluca.

Dosare peste dosare

Frumoasa blondă continuă să dea detalii despre calvarul pe care l-a trăit, încercând să își salveze părintele.

mai spune Raluca.

“A fost nebunie”

Dar șirul neplăcerilor nu s-a încheiat cu una, cu două pentru tatăl fostei logodnice a lui Florin Pastramă.

explică tânăra, disperată să își ajute părintele.

a mai declarat Raluca Podea, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: A ÎNCEPUT “NEBUNIA” NEVERSEA! AVEM SUPER-IMAGINI DIN PRIMA ZI A FESTIVALULUI)

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea: “Sunt siderată”

Ministrul Sănătății a reacționat la drama prin care trece Raluca Podea

Cazul este unul alarmant, cu atât mai mult cu cât, din păcate, tatăl Ralucăi Podea nu este singurul bolnav din România care trece prin astfel de suferințe provocate de un sistem ce cu greu poate fi pus la punct, după cum declară chiar și ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Citeste si  Vărul condamnat al lui Dany a jurat să se răzbune pe Mario Iorgulescu

” În mod normal, demersul este următorul. Pacientul diagnosticat se prezintă la oncolog, care prescrie terapia pentru fiecare caz în parte. Ce s-a simplificat este că terapia poate fi prescrisă de oncolog fără să mai treacă prin acest filtru, adică să fie aprobat dosarul bolnavului de către o comisie.

Am eliminat aceste comisii tocmai pentru ca aceste cazuri sa nu mai existe. Eu sunt siderată pentru ce se întamplă în momentul actual și încerc pe cât posibil să stopez acest sistem și chiar mă ocup personal de aceste cazuri. Mă sună pacienții să mă întrebe dacă există un program prin care ei să poată face tratament fără să mai treacă prin acest filtru de comisii.

Evident că există, ce se întâmplă prin spitale nu este în regulă, iar eu o să iau măsuri pentru asta. Acești oameni au întâietate. Bolnavii de cancer au întâietate. Nu este normal să aștepte trei luni pentru a putea beneficia de un tratament. Starea unui bolnav se poate înrăutăți, motiv pentru care trebuie să se ia măsuri foarte rapid”, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Probleme vechi

Titluara portofoliului de la Sănătate explica și în urmă cu câteva luni cât de complicate sunt lucrurile.

“Într-adevăr, nu există în acest moment un registru al pacienților bolnavi de cancer. Ministerul Sănătăţii a depus anul trecut o cerere de finanţare pentru a accesa bani europeni pentru a crea 108 noi registre de boală. Dar există Programul Național de oncologie prin care orice bolnav care este depistat şi are acces la tratament este înregistrat. Prin urmare, avem o evidenţă a acestora”, spunea Sorina Pintea, în luna aprilie. (VEZI ȘI: SEXY-SOȚIA LUI ADI MUTU A BĂGAT “BOALA” ÎN DOREL LA BANCOMAT!)

Citeste si  Puritatea berii din România are probleme

2019, anul blestemat pentru Raluca Podea

Pe lângă lovitura primită de la medici cu privire la boala tatălui său, Raluca Podea a mai trecut printr-un șir lung de suferințe. Înainte de toate, vedeta a fost părăsită de Florin Pastramă, după ce acesta s-a îndrăgostit iremediabil de Brigitte Sfăt, fostă Năstase, care i-a devenit între timp și soție. După episodul care încă stârnește atenția publicului și lupta pe care o duce cu Brigitte pentru injuriile lansate de ambele tabere în public, Raluca s-a despărțit și de “băiatul rău” de la Brăila tocmai în cea mai grea perioadă din viața ei.

Vedeta TV duce luptă după luptă și încearcă să rămână optimistă, în pofida faptului că tatăl ei este în stare gravă. Raluca încearcă din răsputeri să își ajute părintele, dar trebuie să aibă grijă și de fiul ei de 12 ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa