Flavia Mihăşan arată spectaculos la trei săptămâni de când a născut

Flavia Mihăşan arată spectaculos la trei săptămâni de când a născut. Imaginea care a creat controverse. „Nu înţeleg de ce atât de repede trebuie să demonstrezi ”


Flavia Mihăşan a fost tot timpul într-o formă fizică de invidiat şi nu a acumulat foarte multe kilograme în timpul celor nouă luni de sarcină, astfel că nu i-a fost prea greu să revină la silueta de dinainte de naștere. Vecina de la „’Neața, cu Răzvan și Dani” a postat pe contul de socializare imaginea cu dovada, moment în care internauții au reacționat.

„Nu înţeleg de ce atât de repede trebuie să demonstrezi  că arăţi bine! Corpul îşi are timpul lui de refacere… Şi altele sunt lucrurile importante după ce naşti!’, i-a comentat cineva pe Instagram, iar Flavia a reacţionat imediat: „Faptul că arăt bine după naştere nu exclude celelalte lucruri importante!’.

Flavia Mihășan şi iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul Mamma Mia!’, iar pe 18 iunie au devenit părinţii unui băieţel.Citește și

POVEȘTI DIN BUCUREȘTI / Ambiția de a avea un palat mai frumos decât cel regal. Istoria negustorului Nicolae Stănică, devenit Cesianu, amic al regelui Carol I

Citește mai multe despre silueta pe Libertatea.

Sursa

Citeste si  El a făcut public faptul că Anamaria Prodan și Dan Alexa sunt amanți: "S-a adeverit tot!"