Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper. „Îşi ascunde burtica”

Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper. „Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica”

În ultima perioadă, fanii au speculat o posibilă relație dintre Lady Gaga și Bradley Cooper. Cu toate că amândoi au negat acest lucru, zgonurile despre o idilă între artistă și actorul american s-au înmulțit în ultima perioadă.

In Touch Weekly, revistă de scandal americană, a publicat săptămâna aceasta pe prima pagină o fotografie a celor doi, speculând că Lady Gaga ar putea aştepta un copil de la Bradley Cooper, conform Agerpres.

„Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, a spus un presupus prieten al cuplului.

Publicația In Touch Weekly a scris și despre faptul că Lady Gaga și Bradley Cooper se întâlnesc în secret și că deja și-ar plănui nunta.

Artista a ieșit în întâmpinarea zvonurilor că ar fi însărcinată

„Zvonuri că aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu #LG6″, a postat Gaga pe Twitter.

LG6 este cel de-al şaselea album al artistei, deocamdată fără titlu. Ultimul său album apărut în 2016 este „Joanne”.


Citește și:

Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

Citește mai multe despre Bradley Cooper și Lady Gaga pe Libertatea.


SursaCiteste si  VIDEO Bayern Munchen, doar remiză în primul meci al noului sezon din Bundesliga (2-2 acasă cu Hertha Berlin) - Fotbal