Mihaela Cernea, fosta cântăreață din trupa Class, și-a făcut sală de yoga. “Fac sport mult, de aici și afacerea asta” | Entertainment, Monden | Libertatea.ro

Mihaela Cernea, fosta cântăreață din trupa Class, și-a făcut sală de yoga. “Fac sport mult, de aici și afacerea asta”
Mihaela are 42 de ani, dar arată la fel de bine ca acum 25 de ani, când a debutat în muzică alături de Mihaela Florea, de Florin Cojocaru și de fratele ei, Vlad Cernea.

FOTO Mihaela Cernea, Costin Craioveanu și copiii lor, Leia și Leon

Își datorează silueta pasiunii pentru sport, fiica veteranului membru de la Sfinx Mihai Cernea mărturisindu-ne că și-a deschis propria sală de fitness și yoga, ca să poată face mișcare oricând vrea, dar să și țină cursuri de yoga pentru doritori.

”Am găsit un spațiu bun lângă casă, în cartierul Cotroceni. Acum îmbin utilul cu plăcutul în acest loc, pe care îl consider unul minunat. Până să-l transform într-un loc plăcut, dedicat mișcării, timp de trei spătămâni am muncit la transformarea lui, cu trafaletele și alte minuni”, ne-a spune fosta artistă.

De muzică nu s-a scuturat de tot, doar s-a retras de pe scenă în spatele ei. Adică nu mai cântă, ci pregătește micile talente, le șlefuiește, iar principalul beneficiar al prețioaselor sale lecții este Leon, fiul ei, care are propria trupă, Alarma.

Leo este toboșar, ca unchiului lui, talentatul Bubu Cernea, și ca bunicul lui, Mișu Cernea, baterist celebru, care a cântat cu unele dintre cele mai vechi trupe rock românești, Mondial și Sfinx (actualmente, Sfinx Experience).

În afară de Leon, care are 14 ani, Mihaela mai are o fată de 11 ani, Leia, cu soțul ei, cunoscutul artist plastic Costin Craioveanu.

CITESTE SI:
Cântărețul Mattyas a dat scena de concerte pe sala de forță și a devenit antrenor de fitness

SursaCiteste si  Ce salarii au angajații de la STB. Câți șoferi de autobuz și vatmani sunt în Capitală