Florin Chilian îi duce dorul fostei logodnice? A lansat zilele trecute o melodie compusă pentru Ana Maria Georgescu, care s-a căsătorit recent cu altcineva | Entertainment, Monden | Libertatea.ro

Președintele demis al Sudanului va fi judecat pentru corupție
Zilele trecute, Ana Maria Georgescu, singura femeie pe care Chilian a dus-o la altar – s-au logodit la Biserica Armenească din București, în 2006, primind binecuvântarea preotului Paul Bogdan -, s-a măritat cu un om de afaceri, tot ardelean, ca și fosta artistă care a lansat în urmă cu 18 ani încă marele succes ”Ochii tăi”.

FOTO: Florin Chilian și Ana Maria pe vremea când formau un cuplu

Fix după cununia ei a apărut și melodia lui Chilian!

”Atât de frumoasa ești, ca un drum acasă. Atât de frumoasă ești, ca un vis prin gene”, este refrenul piesei pe care a cântat-o în premieră Florin Chilian, provocat de Mihai Morar.

 Apropiați ai solistului de 50 de ani confirmă istoria melodiei, parțial chiar și Florin Chilian.

”Da, într-adevăr e o melodie mai veche, pe care am scos-o de la sertar. Nu e dedicată nimănui, nu este decât în aparență o declarație de dragoste, e mai degrabă un descânt. Când vezi că e mult rău în jurul unui om, ca în vechime, cum făceau bunicii, primul gând este să spui o rugăciune. De aici vine, ca o rugăciune frumoasă. Este un descânt de deochi, o tainică taină”, ne-a declarat artistul despre melodie, confirmându-ne însă că a fost compusă pe când era cu Ana Maria.

Florin Chilian și Ana Maria au avut o relație cu năbădăi, ea acuzându-și iubitul că a bătut-o, apoi iertându-l și logodindu-se cu el. S-au despărțit la sfârșitul anului 2006.

FOTO Weekendul trecut Ana Maria s-a măritat!

SursaCiteste si  Vica Blochina Recunoaște Că A-mbătrânit și Nu-i Mai Place Viața De Noapte