Haideți să o cunoaștem mai bine, deoarece ea poate să ajungă la cârma României! Ramona Ioana Bruynseels candidează la alegerile prezidențiale din partea Partidul Puterii Umaniste

Haideți să o cunoaștem mai bine, deoarece ea poate să ajungă la cârma României! Ramona Ioana Bruynseels candidează la alegerile prezidențiale din partea Partidul Puterii Umaniste
Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat la alegerile prezidențiale al Partidului Puterii Umaniste. Formațiunea politică și-a ales, sâmbătă, și noua conducere în cadrul unui congres. 

Cei peste 700 de delegați prezenți la congres au desemnat-o în unanimitate de voturi pe Ramona Ioana Bruynseels drept candidatul Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

„Voi fi un candidat serios, consistent şi credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcţie în stat. (…) În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme şi fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deşarte şi neacoperite, cinstită şi onestă”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la congresul PPU, conform Agerpres. 

De asemenea, delegaţii Partidului Puterii Umaniste l-au ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pe Cristian Popescu-Piedone, iar Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă preşedinte al Biroului Executiv. Tot astăzi, umaniştii şi-au mai ales zece vicepreşedinţi şi au votat statutul partidului, programul politic, dar şi o rezoluţie.

După o relație de 18 ani, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit în mai 2019 cu Dominic Bruynseels, președintele băncii First Bank, mai bătrân cu aproape 30 de ani decât ea, conform stiripesurse. Ei au împreună două fetițe.

În decembrie 2018, Ramona Ioana Bruynseels s-a numărat printre primele persoane eliberate din funcție de Viorica Dăncilă în momentul în care a preluat mandatul de premier, notează Hotnews. Ulterior, a fost numită consilier de stat pentru relația cu mediul de afaceri. În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Lohan, așa cum se numea înainte de a se căsători cu Dominic Bruynseels, a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose.

Citeste si  Rebelii houthi anunță că opresc unilateral atacurile împotriva Arabiei Saudite

Până atunci, Ramona-Ioana Lohan fusese consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. De asemenena, în perioada 2015-2016, Ramona-Ioana Bruynseels a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Potrivit Antena 3, Ramona-Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F. Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică. Ea a fost distinsă cu două premii speciale de către Harvard Kennedy School pentru excelență academică și contribuție deosebită la comunitatea Harvard.

Ramona Ioana Bruynseels are o experiență de peste 10 ani în piețe financiare, în domeniul bancar, CSR, învățământ universitar în România și inițiere proiecte în Africa de Vest. În vârstă de 40 de ani, fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă, potrivit stiripesurse.

sursă foto: Facebook

Sursa