“Luată și dusă în lume”. Primele poze cu rochia de mireasă

“Luată și dusă în lume”. Primele poze cu rochia de mireasă
Fericire fără margini în  familia unei artiste cunoscute de la noi! Vedeta s-a căsătorit în mare secret și tot ea a fost cea care a dat vestea cea mare când a simțit că e momentul potrivit. A ales să facă acest lucru postând câteva fotografii realizate în ziua cea mare, iar în dreptul imaginii în care apare alături de soțul ei a scris mesajul: “Luată și dusă în lume”.

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit în secret

Ana Maria Georgescu, artista care a lansat în urmă cu ani buni celebra piesă “Ochii tăi”, s-a căsătorit în mare secret cu alesul inimii sale, Norbert Vig. Cântăreața a îmbrăcat o rochie albă de mireasă simplă, dar elegantă și sexy… având umerii dezgoliți. Mirele a ales un costum albastru, care s-a asortat perfect cu pantofii femeii iubire.

“Felicitări! Să aveți parte de tot binele din lume!!💑👫”, “Multă iubire și armonie vă doresc, Ana!”, “Fericire, iubire și împliniri pe toate planurile! Casă de piatra! ❤️”, “Să vă fie bine și să rămâneți mână-n mânaă toată viața!❤️”, “Să fie într-un ceas bun. Dumnezeu să vă dea sănătate și noroc!!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Norbert Vig a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Ana Maria Georgescu în urmă cu mai bine de un an. “De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața” este mesajul transmis pe Facebook de artistă la sfârșitul lunii mai 2018, la scurt timp după ce a primit inelul de logodnă.

Citeste si  Sistine, fiica lui Sylvester Stallone, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 21 de ani este și ea actriță

Ana Maria Georgescu și Norbert Vig s-au logodit în primăvara anului trecut. Sursa foto: Facebook 

 

Sursa