”Sunt foarte mândră de asta!”

”Sunt foarte mândră de asta!”
Totul a început de la vechea dispută dintre Corina și Elena, rivalitatea dintre ele fiind de notorietate. De-a lungul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, cele două concurente și-au trimis, de multe ori, ”înțepături”, iar tensiunea a atins, din nou, cote maxime.

Concret, Corina a acuzat-o pe Elena că ar fi intrat peste ea în cabină, în timp ce se schimba, intenția fiind aceea de a o fotografia goală.

”Eu am pozat nud. Sunt foarte mândră de asta și o sa o fac de câte ori am chef și ocazia, artistic vorbind”, a declarat Corina în emisiune.

Citește și: SCANDAL LA KANAL D! CĂTĂLIN BOTEZATU A PĂRĂSIT PLATOUL “BRAVO, AI STIL”

 

Corina a pozat nud: ”Sunt foarte mândră de asta!”

Cătălin Botezatu: ”“Domnișoară, afară! Nu ai voie să te adresezi unui jurat în felul asta!”

Corina i-a șocat pe jurați cu afirmațiile și reproșurile referitoare la modul în care este comentat și notat momentul pus în scenă de aceasta. Conflictul a luat amploare, de multe oir, iar Raluca Bădulescu – într-una dintre emisiuni – a fost primul jurat care o pune la punct pe Corina.

“Ce vrea să însemne obervatia asta, Corina? Te-am auzit mai devreme ce ai bombănit. Măi Corina, uite care este treaba: tu nu ești Dumnezeul modei (…) De ce să mă obligi pe mine să îmi placă ceea ce faci tu?”, a spus, enervată, Raluca.

Cătălin Botezatu a intervenit rapid în discuția aprinsă între concurentă și Raluca Bădulescu, rugând-o insistent pe Corina să părăsească platoul.

“Domnișoară, afară! Nu ai voie să te adresezi unui jurat în felul asta! Ne-ai insultat inteligența cu acest moment penibil, drept pentru care te rog să părăsești platoul (…) Ieși afară din studio!”, a izbucnit Cătălin Botezatu.

Citeste si  Cine este minora care a pus pe jar vineri seara autorităţile din Bucureşti sunând la 112

Vezi și aici: CĂTĂLIN BOTEZATU A UMILIT-O PE BIANCA LA “BRAVO, AI STIL!” DE LA KANAL D: “NU CRED VRĂJEALA ASTA!”

Sursa