Ce face Cristina Spătar pentru a-și întreține copiii, după divorț

Ce face Cristina Spătar pentru a-și întreține copiii, după ce fostul soț a evacuate-o din vila de la Crevedia. „Concurența e mare”


Mai mult, vedeta și-a scos la vânzare colecția de ceasuri și spune că nu a primit pensia alimentară pentru cei doi copii de la fostul soț. Artista a declarat la România TV,  că pensia alimentară de la fostul soț, stabilită la o valoare „normală”, nu a venit încă.

Cristina a recunoscut că nu o duce bine nici cu încasările din concerte. „Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e”, a mai spus artista.De asemenea, Cristina Spătar  și-a scos la vânzare colecția de ceasuri, bijuterii și alte accesorii de lux pentru prețuri mult sub valoarea lor pe piață. Dacă le-ar vinde, Cristina Spătar ar reuși să adune câteva zeci de mii de euro.

Citește și:

Alte motive pentru care mor polițiștii! O tânără polițistă a suferit 300 de zile de recuperare după un accident cu un hârb! Și câinele-erou Sav a zburat prin geamul unei Dacii vechi de aproape 20 de ani!

Citește mai multe despre afaceri cu gaz, Concerte, Copii și Divort pe Libertatea.Sursa