Fosta logodnică dă de pământ cu Pastramă după nuntă

Fosta logodnică dă de pământ cu Pastramă după nuntă

După căsătoria-fulger, Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc intens de nunta care va avea loc luna viitoare. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Imediat după cununie, Florin Pastramă s-a scuzat că și-a abandonat logodnica și a acuzat-o, totodată, pe fosta asistentă TV Raluca Podea că i-ar fi acordat mai multă atenție fiului ei decât lui. Raluca Podea a răbufnit și face o serie de dezvăluiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV. 
Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit oficial doamna Pastramă. Câteva luni i-au fost suficiente lui Brigitte să ia decizia de a merge în fața ofițerului Stării Civile alături de Florin Pastramă. Deși brunetul spune că viciul lui cel mai mare sunt femeile și că fidelitatea e ca un test pe care-l pică, Brigitte nu pare să pună la inimă. Chiar dacă în fostele căsnicii s-a confruntat cu probleme de o astfel de natură… (Cel mai bine platit job din București)

Pastramă și-a cerut iertare

”Vreau să-i cer iertare dacă i-am greșit ceva Ralucăi. Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Eu am vrut doar să fiu fericit. Cu ea nu puteam să fiu fericit. Toată ziua, de dimineața până seara era cu băiatul ei. Eram pe planul doi tot timpul. Eu vreau fericire”, a spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

„Eu nu pot să-mi permit să stau trântor în casă”

Raluca Podea a răspuns acuzațiilor fostului logodnic, căruia nu i-a urat casă de piatră, ci a făcut dezvăluiri halucinante din căminul în care au trăit câțiva ani.

”În primul rând, au încurcat ținutele. El trebuia să poarte rochie și ea pantaloni. În al doilea rând, dacă eu stăteam plecată de acasă așa cum spune el, este din simplul motiv pentru că eu am grijă de copilul meu, eu sunt o mamă responsabilă. Nu las copiii pe străzi sau să n-am grijă de ei cum fac alți oameni. Nu cred că sunt în stare să pot avea grijă, ca o slugă, de casă. Eu nu pot, atâta timp cât stătea ca o slugă, să stea ca o slugă, eu nu pot să-mi permit să stau trântor în casă. Eu muncesc, îmi cresc copilul singură, eu am grijă de familia mea… au fost multe alte chestii. Iertare să ceară cui vrea, la biserică… dacă-l mai iartă Dumnezeu, dar nu cred că-l iartă”, a spus Raluca Podea pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.
”Bine că am scăpat, îi mulțumesc lui Dumnezeu și-n culcare, și-n sculare. Crede-mă! Să te vinzi atât de ieftin, să faci niște lucruri pentru bani… milionarii, milionarii. Lucrurile astea se văd că sunt făcute pentru bani. Nu mă interesează, eu am viața mea, sunt bine”, a mai spus Raluca Podea pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Brigitte și Florin Pastramă se vor cununa religios luna viitoare

Luna viitoare, proaspăta doamnă Pastramă se va căsători religios cu Florin și vor face o nuntă în stil american. Între timp, cel supranumit afacerist imobiliar s-a mutat în vila de lux a lui Brigitte, devenind astfel și stăpân pe restul proprietăților deținute de brunetă și care ar valora un milion de euro. După cum mai mărturisea Raluca Podea, Florin ar fi făcut o pasiune pentru femei cu bani, trecute de prima tinerețe. (VEZI ȘI: CINE A PRINS BUCHETUL LA NUNTA LUI BRIGITTE CU FLORIN PASTRAMĂ. NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI)

”- Este genul de om care umblă după babe și după femeile cu bani.

 

– Păi, de ce ar fi stat cu tine doi ani? Pentru că babă nu ești și bani prea mulți…

 – S-a îndrăgostit, era leșinat după mine, tremura când mă vedea. S-a săturat și el, atâția ani, de atâtea babe. Pot să le enumăr, dacă vrei, sau să aduc niște dovezi. Să-ți arăt cu ce fel de femei a umblat el înainte, tocmai din cauza asta are atracție la babe și la femeile care au doi, trei lei. Că și eu am avut doi, trei lei în relația asta. El nu mi-a dat nimic în doi ani de zile. Nimic! Și când spun nimic, chiar nu mi-a dat nimic”, a mai spus Raluca Podea.

Citeste si  Ce meniu a avut la nuntă Andreea Bălan! Ofertă culinară generoasă

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa