E incredibil cu ce se ocupă azi celebrul Tarky! E angajat într-o cabană ca…

E incredibil cu ce se ocupă azi celebrul Tarky! E angajat într-o cabană ca…
Pe numele real Cristian Spridon, Tarky a reușit să o facă o treabă bună în ultimii ani cu aparițiile sale în show-urile de talent, atât din Anglia, cât și din România, printre care „X Factor”, „Chefi la cuțite” sau „Românii au talent”.

Șef de sală, ospătar, ajutor de bucătar, dar și artist!

Tarky lucrează și ca ajutor de bucătar, nu doar ca șef de sală
Dar nu o să vă vină să credeți cu ce se ocupă, de fapt, Tarky! Acesta este șef de sală într-o cabană renumită din Bran, iar uneori el mai face acolo și pe ospătarul sau muncește ca ajutor de bucătar (VEZI GALERIA FOTO). Artistul nu este un fițos, el trece ușor de la bucătărie și curățat mese, la studio și la scenă, unde speră să dea lovitura cu piese noi, care fac parte dintr-un proiect numit „Change”. (Cel mai bine platit job din București)
„Noul meu proiect muzical se numește Change. Este despre mine, despre muzică, despre spectacol. Este ceva diferit, spectaculos și nou!” scria, zilele trecute, Cristian, pe Facebook.

În discuții cu Armin Van Buuren

Tarky în studio
Se pare însă că munca fizică zilnică își spune cuvântul, iar Tarky nu mai are suficient timp pentru creație. Surse din anturajul lui au dezvăluit pentru  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că acesta ar vrea să își ia o pauză de la munca de jos, ca să aibă mai mult timp pentru noul proiect.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

SursaCiteste si  Alex Cicâldău și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova până în 2025