De 9 ani, Monica Anghel nu mai dă petrecere de ziua ei! De ce a luat cântăreața această decizie

VIDEO
Libertatea: Monica, cum era de 1 Iunie când erai mică? Ce amintiri ai de atunci?

Monica Anghel:  Nu prea am, am memorie selectivă și ăsta e un lucru foarte bun. Dar îmi aduc aminte că de fiecare dată când era ziua mea veneau verișoarele mele, împreună cu mătușile, și stăteam cu toții acasă, mama făcea un tort, ne jucam și cam asta era distracția atunci.

– Ce făceai, de obicei, de ziua ta?
– Pe vremea lui Ceaușescu, nu aveai mari posibilități, oportunități de a-ți face ziua cine știe pe unde, cine știe cum, la ce spațiu de joacă, dar eu m-am bucurat toată copilăria mea nu doar de zilele mele de naștere, ci de fiecare zi petrecută alături de părinții mei, pentru că am fost și sunt, din fericire, în continuare un copil iubit, răsfățat, adorat. Părinții mei sunt în continuare alături de mine, mă susțin cu tot ce pot ei, îmi fac bucurii, îmi fac surprize, nu neapărat de ziua mea, ci în fiecare zi, prin simpla lor prezență mă bucură și îmi fac o surpriză minunată.

Eu, în general, la zilele mele de naștere, după 18 ani, nu pot să spun că m-am distrat foarte tare, pentru că întotdeauna, când am avut musafiri, am fost atentă ca ei să se simtă bine și să nu le lipsească nimic. Au fost petreceri cool, la care s-a dansat până dimineața.

Anul ăsta ce faci de ziua ta?
– Deja i-am promis lui Aviv că nu îmi serbez ziua, ca în ceilalți ani. I-am promis solemn că ziua mea i-o cedez lui și că vom face toată ziua tot ceea ce își dorește el. Dacă vrea să mergem la pădure, să facem trasee în copaci, facem, dacă vrea să ne tăvălim prin iarbă, ne tăvălim prin iarbă, facem absolut tot ce-și dorește el. Și mă simt foarte bine așa și mă bucur că din nou am ales să îmi serbez ziua împreună cu el și pentru el, pentru că Aviv este puiul meu, cel mai important din viața mea, așa este normal.

3 generații -mama artistei, Monica Anghel și Aviv

– Te pui des la mintea lui Aviv sau, ca să te întreb altfel, dai des în mintea copiilor?
– Aș da în mintea copiilor, de dragul lui Aviv, mai tot timpul, dar nu merge așa… Mă prostesc cu el, mă joc cu el, ne hârjonim, ne mușcăm, ne ciupim, ne luăm în brațe, am fost de curând cu el în Orășelul Copiilor și m-am dat cu el prin mașinuțele alea.

Cât de important este să rămânem copii în adâncul sufletului?
– Din punctul meu de vedere e foarte important, dar nu să rămânem doar în adâncul sufletului, ci să ne și exprimăm ca niște copii, măcar din când în când, să avem momentele noastre de amintiri din copilărie, ca să zic așa, sau de aduceri aminte. Să putem să fim din nou copii, să putem să ne jucăm, să putem să ne bucurăm dacă ne prinde ploaia, chiar să ne bucurăm de ploaie, indiferent cu ce suntem îmbrăcați sau încălțați, să mergem prin ploaie, lucruri de genul acesta, care sunt la îndemână și care fac viața mai frumoasă, de ce nu?

Citeste si  Senatul a adoptat tacit, fără dezbatere, 16 ințiative legislative / Printre ele se numără interdicția pentru persoanele condamnate de a fi alese ca parlamentari, primari sau președinte al României, introducerea votului electronic și posibilitatea ca șoferii să își aleagă perioada în care le este suspendat permisul

– Te-a întrebat Aviv cum de e ziua ta de Ziua Copilului… Cum i-ai explicat?
– Aici a fost un pic mai complicat, pentru că el nu înțelegea cum sunt eu născută de ziua copiilor, că doar e ziua lor și nu a mea. Dar, până la urmă, trecând timpul, a înțeles lucrul acesta, că eu chiar sunt născută de Ziua Copilului.

Care e cea mai frumoasă surpriză pe care ți-a făcut-o fiul tău?
– Am un dosar cu cadourile făcute de Aviv, scrisorele, desene, tot soiul de chestii de genul acesta, dar nu neapărat pentru ziua mea, ci pentru 1 Martie, 8 Martie, cadouri pe care le face la școală și eu le păstrez.

Citește și:

Teo, ofertată de Adrian Sârbu pentru o televiziune online! Vedeta și-a anunțat șefii din Kanal D că pleacă, apoi s-a răzgândit

Citește mai multe despre Monica Anghel și zi de nastere pe Libertatea.

Sursa