A murit Ciumecu’, unul dintre legendarii ”mafioți” ai României!

A murit Ciumecu’, unul dintre legendarii ”mafioți” ai României!


A murit Doru Popa, alias Ciumecu’, unul dintre legendarii ”mafioți” ai României! (Cel mai bine platit job din București) Fostul marinar patrona o echipă de fotbal, Rowville Eagles Soccer Club, și era ”tovarăș” la cataramă cu ex-premierul Australiei Kevin Rudd. ”Tăticul tuturor șmecherilor” se retrăsese de ani buni la Antipozi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, fabuloasa poveste a faimosului interlop.

În anii ’80, legea în Constanţa o făceau clanurile de interlopi, cel mai cunscut dintre ele fiind Săceanu, care stăpânea de-a dreptul litoralul. Cei din “garda veche” nu au uitat însă nici acum de un personaj teribil care l-a îngenuncheat pe Săceanu: Doru Popa. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Controla super-afaceri

Doru Popa Ciumecu’, unul dintre legendarii ”mafioți” ai României, alături de ex-premierul Kevin Rudd

“”, “” sau “” – aşa era descris misteriosul Doru Popa – dispăruse de ani buni din România și se stabilise în Australia. După ce s-a mutat în Melbourne, s-a căsătorit cu Danijela Dojcinovic, o australiancă foarte bogată, care avea o herghelie de cai de curse.(VEZI AICI: FIICA UNUI INTERLOP DIN BRĂILA L-A FERMECAT PE UN CUNOSCUT MULTIMILIONAR APROPIAT DE TRAIAN BĂSESCU: CHIRIE DE 2.000 €/LUNĂ, HERMESURI ȘI…)

S-au despărțit, însă, după trei ani. Milionar în dolari, Doru Popa a cumpărat două restaurante. Pe unul l-a făcut cu specific românesc. Ulterior a ajuns patronul echipei de fotbal Rowville Eagles Soccer Club. Și-a înființat chiar și o companie de detectivi particulari şi securitate, care i-a mers excelent.

A murit cu un mare regret

A reuşit să îşi construiască o viaţă fără griji în scurt timp, dar visa să revină în România pentru câteva “”. Din păcate pentru el, nu a mai apucat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, a aflat că Doru Popa s-a stins, recent, din viață. Și-a găsit sfârșitul tocmai în Australia! A lăsat în urmă multă durere, iar toți care l-au cunoscut, mai ales la Antipozi, regretă dispariția lui.

Doru Popa era super-prieten cu Kevin Rudd, un fost politician care a fost numit de două ori în funcția de prim-ministru al Australiei, între anii 2007–2010 și în anul 2013. Acesta, la rândul lui, este, probabil, devastat de decesul celui supranumit ”Tăticul tuturor șmecherilor”.(CITEȘTE ȘI: “REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA E ÎN COLAPS! “MÂNĂ DE AUR” RISCĂ ÎNCHISOAREA DIN CAUZA DATORIILOR…)

Și-a bătut măr rivalul!

Doru Popa Ciumecu’ a fost un șmecher în adevăratul sens al cuvântului. În timpul unei partide de barbut, l-a bătut crunt pe Săceanu cel bătrân, liderul celui mai cunoscut clan de interlopi din Constanța în anii ’80. În urma corecției fizice, victima a ajuns la spital, iar după externare a trăit cu o placă de titan în cap.

“Doru Popa i-a fript pe toți!”

Doru Popa Ciumecu’, unul dintre legendarii ”mafioți” ai României, s-a stins în Australia

A fost momentul în care Doru Popa, fost marinar, și-a câștigat titulatura de boss al Constanței. “”, ne-a povestit un constănţean care cunoaşte bine istoria clanurilor din oraş.

Şi nu e singurul care vorbeşte în acest mod despre regretatul Doru Popa. “”, ne-a mai spus un altul.(NU RATA: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST: ”TE VIOLEZ! ÎȚI BAT DE LA MĂ-TA LA CÂINE!” + ”TE SPARG, EU CU TINE FAC ISTORIE!”)

Și-a câștigat respectul și în Australia

În urmă cu aproape șapte ani, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, reușise să-i dea de urmă ”Tăticului tuturor șmecherilor”. Retras în Australia, acesta ne declara: ”.

După o viaţă tumultuoasă şi mereu cu ochii în patru, Doru Popa ne-a povestit cum a încercat să se adapteze rapid la noul mediu. ”, ne mai spunea Doru Popa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)Sursa