Trecutul neștiut al lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. De câte ori a fost căsătorit și câți copii are

Trecutul neștiut al lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. De câte ori a fost căsătorit și câți copii are


la emisiunea respectivă, Alex Bodi a dezvăluit că a fost căsătorit o singură dată și că are două fete care trăiesc în srăinătate.

„Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am sta cu o persoană cu care nu ne-am înțelege.Cu Bianca am ajuns la un numitor comun, plec în interes de serviciu, mai vine și ea câteva zile. Casa mea e în renovare, stau la Bianca acum. Nu stăteam mult, sunt mult plecat. De la lucruri banale ne certăm”, a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că relația cu Alex Bodi a trecut prin multe încercări pe parcursul celor opt luni de când sunt împreună.

„Mi-am asumat relația, am trecut peste anumite încercări pe care le-am avut în astea opt luni. Nu a fost numai lapte și miere, suntem două pietre tari, vulcanici și mai ies scântei. Avem o relație picantă. E vorba de episoade și episoade”, a declarat vedeta.

După separarea de prezentatorul de televiziune Victor Slav,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Ulterior, despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi.
Citește și:

Gabriela Firea revine la şefia PSD Bucureşti. Prima lovitură pentru tabăra Dragnea. Gabriel Mutu este detronat de la Capitală

 

Citește mai multe despre alex bodi și Bianca Drăgușanu pe Libertatea.Citeste si  Simona Halep și Toni Iuruc și-au asumat relația. Care sunt pașii până la nuntă, la aromâni

Sursa