Ela Crăciun și-a lansat cartea „9 luni fără griji”, alături de mai multe vedete

Ela Crăciun și-a lansat cartea „9 luni fără griji”, alături de mai multe vedete


Anca Serea, Alina Sorescu, Ileana Badiu, Andreea Bănică, Geanina Ilieș, Andreea Perju, Irina Mohora, Raluka, Octavia Geamănu, Mihaela Călin, Ana Maria Ionescu, Oana Zamfir, Mihaela Bîrzilă, bloggeri și influenceri în mediul online i-au fost alături vedetei și au stat la coadă pentru a obține autograf de la autoare pe prima pagină a cărții.

”9 luni fără griji” este prima carte despre sarcină a unui blogger din România. Volumul este scris având la bază experiența Elei Crăciun de mamă a trei copii și este susținut de informațiile medicilor și ale specialiștilor care le vor fi de ajutor, ca bază de informație, viitorilor părinți.Îmi doresc să vin în sprijinul tututor

 

Cartea parcurge toate etapele sarcinii, întrebările și problemele cu care se confruntă viitoarele mame, abordând curajos chiar și subiecte considerate de multe persoane drept tabu, precum sexul în timpul sarcinii, miturile băbești, emoțiile și depresia unei gravide.

” este o carte de suflet, pe care am scris-o atât din propria mea experiență de mamă, trecând până acum prin trei sarcini, cât, mai ales, intervievând cei mai buni specialiști pe care i-am avut alături. Sunt la bază jurnalist și știu cât de important este să ai informația corectă, de la o sursă de încredere. Așa cum procedez și pe blogul și pe canalul meu de YouTube, îmi doresc să vin în sprijinul tututor celor care vor să aibă o viață de familie frumoasă și sănătoasă”, declară Ela Crăciun.

Citește șiSpre ce evoluează USR-PLUS, marea surpriză a alegerilor? Răspunde un profesor doctor în ştiinţe politice de la Universitatea Babeş-Bolyai

Citeste si  Celia A Vorbit Despre Relația Cu Soțul Ei, După Ce S-a Spus Că Divorțează

Citește mai multe despre Ela Crăciun pe Libertatea.

Sursa