Ce a pățit Oana Roman când a mers să-și schimbe permisul de conducere: ”Cum să stai să…”

Ce a pățit Oana Roman când a mers să-și schimbe permisul de conducere: ”Cum să stai să...”


Oana Roman a mers astăzi să-și schime permisul de conducere însă s-a confruntat cu o situație extrem de neplăcută. 

Oana Roman a mers astăzi să-și schimbe permisul de conducere. Vedeta a crezut că poate rezolva problema extrem de rapid însă ajunsă la fața locului a primit un bon de ordine. Înaintea Oanei Roman mai erau 63 de persoane care așteptau, iar acest lucru a scos-o din sărite. Fiica lui Petre Roman a atras atenția asupra cozilor infernale la care trebuie să stai, pe conturile sale de socializare, sperând că poate în viitorul apropiat se vor rezolva aceste probleme. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, ÎNTR-O ROCHIE ROZ BOMBON LA CUNUNIA CIVILĂ A LUI BRIGITTE ȘI A LUI FLORIN PASTRAMĂ. CE COMENTARIU I-A LĂSAT O INTERNAUTĂ)

„Azi m-am dus să-mi schimb permisul auto! Am luat bon de ordine! Erau 63 de oameni înaintea mea! Cum să stai să astepti ore în sir cand poate mai ai şi alte treburi! Se poate face ceva ca să nu mai stăm la cozi ca pe vremea lui Ceauşescu?”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.Oana Roman a slăbit 10 kilograme

Oana Roman a slăbit zece kilograme, după ce a adoptat un mod de viață sănătos. Corpul vedetei a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a optat pentru un meniu alimentar aproape vegetarian. De asemenea, pentru a ajunge la silueta dorită, Oana Roman face și tratamente corporale. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, DESPRE MARIUS ELISEI: ”NU POŢI SĂ FACI AŞA CEVA DACĂ NU IUBEŞTI UN OM”)

”Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt întru-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în cenntimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mărturisit Oana Roman pentru click.ro.

Citeste si  L-am găsit pe fostul soț al lui Teo Trandafir!Cum arată + actuala lui soție

 Sursa