”Cumva Reghe iar la Steaua?”

”Cumva Reghe iar la Steaua?”


Anamaria Prodan s-a întâlnit astăzi cu Gigi Becali. Iar fanii s-au gândit imediat la următoarea ipoteză: dacă nu cumva se va întoarce Laurențiu Reghecampf la Steaua.

Anamaria Prodan s-a întâlnit astăzi cu Gigi Becali. Cei doi au stat la discuții, iar fanii s-au gândit că este posibil ca Laurențiu Reghecamp să se întoarcă la Steaua. Sexy-impresara nu era singură ci împreună cu fiul ei. Laurențiu jr. a fost surprins de mama lui în brațele Latifundiarului din Pipera. (VEZI ȘI: GIGI BECALI A FĂCUT SHOW LA NUNTA LUI COSTA SPONTE! A URCAT PE SCENĂ ŞI CÂNTAT)

”GIGI BECALI ❤️THE ONE AND ONLY”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei publicate. Iar unul dintre fani a avut o curiozitate: ”Ceva ? Cumva ? Reghe iar la steaua ????🤔🤔🤔🤔”.Gigi Becali, alături de fiul Anamariei Prodan

500.000 de euro pentru nunta fiicei!

Potrivit unei surse D.A.S., categoria A, latifundiarul din Pipera ar fi pus „la bătaie”, pentru a-i organiza fiicei sale o nuntă ca-n povești, nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro. Din câte se pare, tinerii însurăței au ales să facă nunta în cel mai luxos complex de evenimente de la noi din țară, Ambasad’Or Events.

Evenimentul, care se anunță unul grandios, ar fi planificat în cel mai mic detaliu chiar de socrul mic. Sursele noastre susțin că Gigi Becali și-a dorit ca preparatele culinare tradiționale machedonești, ca și cele din bucătăria internațională, să fie pregătite de chefi celebri. (CITEȘTE ȘI: CAȚI BANI AU PRIMIT CERȘETORII DE LA VEDETELE DIN ROMÂNIA. ANDRA MĂRUȚĂ ȘI GIGI BECALI AU FOST CEI MAI DARNICI)

Nici când a fost vorba să aleagă decorurile pentru nuntă, Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos. Milionarul a cerut ca totul să fie la superlațiv, începând de la masa de prezidiu, care este un model unicat, placată cu cupru, până la aranjamentele florale din care fac parte și pomi spectaculoși, înalți de peste 4,5 metri.

Conform surselor D.A.S., familia Becali și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Așa că latifundiarul ar fi angajat pentru nunta fiicei sale o ”armată” de bodyguarzi, care vor avea ca scop protejarea celor aproximativ 700 de invitați ce vor participa la ”evenimentul secolului” din România.Mai mult decât atât, patronul de la FCSB nu ar fi închiriat doar un salon, ci, pentru ca totul să se desfăsoare în cele mai bune condiții, ar fi arvunit întreg complexul Ambasad’Or Events din Otopeni

Sursa