De ce preparat nu se atinge Oana Roman sub nicio formă. „Poate de la câteva sute de mii de euro încolo să mă risc”

De ce preparat nu se atinge Oana Roman sub nicio formă. „Poate de la câteva sute de mii de euro încolo să mă risc”
Vedeta nu suportă sub nicio formă ciorba de burtă. Este unul dintre felurile de mâncare care nu-i sunt deloc pe plac. Dezvăluirea a fost făcută de fiica fostului premier al României, Petre Roman, pentru wowbiz.ro. Ea a explicat și care sunt mâncărurile care îi plac cel mai mult.

„Din bucătăria românească îmi place cel mai mult salata boeuf, iar preparatele mele preferate, în general, sunt fois gras-ul şi friptura de vită cu sos de piper. O să zici că sunt fiţoasă, dar deh, am trăit în Franţa. A, şi plăcerea mea vinovată este bagheta din Franţa, care nu are nicio legătură cu cea de aici.

La polul opus este ciorba de burtă. Nu m-aş atinge de aşa ceva nici dacă m-ai plăti cu bani grei…Poate de la câteva sute de mii de euro în sus să mă risc. Nu mănânc nici bame, anason, fructe exotice… Dar, repet, problema gravă este cu ciorba de burtă”, a declarat Oana Roman pentru sursa mai sus citată.

 

 

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.


Citește și:

Cum arată de fapt șantierul drumului expres Craiova-Piteşti, inaugurat miercuri de Liviu Dragnea și „golit” a doua zi de utilaje și muncitori: s-a trasat un drum tehnic şi o cale de acces printr-un lan de grâu!

 

Citește mai multe despre Oana Roman și mancare pe Libertatea.

SursaCiteste si  DIICOT anunță că a cerut IML să expertizeze noi mijloace de probă găsite în ultimele zile la casa lui Gheorghe Dincă