Motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fost dat afară din casa de lux în care o locuit în centrul Bucureștiului. „A fost silit, cu mare tam-tam, că plece”

Motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fost dat afară din casa de lux în care o locuit în centrul Bucureștiului.

Înainte ca partenerul său sî îl lase să stea într-un apartament care îi aparținea, designerul Răzvan Ciobanu a locuit într-un imobil de lux din centrul Bucureștiului.Răzvan Ciobanu a fost scos cu scandal din fostă sa casă.

„Puțini știu că Răzvan locuia într-un imobil de lux din centrul București-ului, unul care arată că în filme, și era mobilat că în revistele de specialitate. Inițial, el a fost un bun plătitor, apoi, cu trecerea timpului, situația s-a schimbat.

Încet- încet, a dat banii cu întârziere și, uneori, își mai scădea din costuri prin realizarea unor ținute speciale, pe care i le făcea proprietarei pentru evenimente private.

Într-un final, nu mai plătea nimic, astfel că datoria lui a ajuns la 10.000 de euro, moment în care a fost silit, cu mare tam-tam, să plece din apartament”, au dezvăluit, pentru wowbiz.ro, surse care au fost apropiate de creatorul de modă.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în data de 29 aprilie într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din București. Înmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

DOCUMENT | Proiectul de ordonanță pentru ridesharing a fost pus în dezbatere publică de Ministerul Transporturilor

 

Citește mai multe despre Răzvan Ciobanu pe Libertatea.

SursaCiteste si  Dietă cu ou. Scapă de kilograme într-o săptămână