Cum va arăta Adelina Pestrițu în ziua nunții. „Una este decentă, pentru biserică, celaltă, pentru restaurant, e decoltată și provocatoare”

Cum va arăta Adelina Pestrițu în ziua nunții. „Una este decentă, pentru biserică, cealaltă, pentru restaurant, e decoltată și provocatoare”
Ziua de 20 iulie este una extrem de importantă și foarte așteptată de fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Aceasta se căsătorește cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a anunțat că va purta două rochii de mireasă la nunta sa. Acum,aceasta a explicat și cum vor fi acestea. Pentru biserică, vedeta a ales o rochie decentă, în timp ce pentru petrecerea de la restaurant aceasta a optat pentru o rochie sexy și provocatoare.

„Au trenă, sunt lungi şi bineînţeles albe, că nu m-aş fi măritat dacă nu îndeplineau aceste cerinţe (râde). Pentru mine nu există rochie scurtă de mireasă decât dacă o agăţi şi se deşiră între timp. După cum spuneam, am două rochii, una de prinţesă şi cealaltă de sirenă.

Una este decentă, pentru biserică, iar cealaltă, pentru restaurant, e decoltată, sexy şi provocatoare. Eu nu mi-am dorit o rochie comodă, că totuşi nu e pijama.

Chiar vreau să fiu încorsetată, să simt veşmântul acela special pe mine. Dacă vreau comoditate, mă bag în pijama, mă demachiez şi mă culc”, a declarat Adelina Pestrițu pentru wowbiz.ro.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.


Citește și:

UPDATE / Rectorul și prorectorul Academiei de Poliţie au demisionat. Carmen Dan le ceruse să renunțe la funcții, fiind urmăriți penal

Citeste si  Eliza G din Italia este marea câştigătoare de la Cerbul de Aur 2019

 

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu, Virgil Steblea, Nuntă, rochii de mireasă și tinute pe Libertatea.

Sursa