Bucurie mare în showbiz-ul din România! A născut în urmă cu puțin timp

Bucurie mare în showbiz-ul din România! A născut în urmă cu puțin timp
Bucurie mare în showbiz-ul din România, după ce a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Băiețelul a venit pe lume cu 3.250gr. şi 51 de cm și a primit nota 10 la naştere.

Gabriel Botez, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, a devenit tată pentru a doua oară. Soţia lui, Roxana, a născut un băiețel, iar vestea a fost dată pe reţelele de socializare. „Yuhuuu 🥂 tătic a doua oară 😱😍😍😍 s-a născut Botez Alexandru Ayan cu 3.250 gr 🙈 51cm 👶și nota 10 😍👶🍼”, a scris Gabriel Botez pe Internet.

Tânărul este tată de băiat pentru a doua oară și au decis să îl cheme Alexandru Ayan.

Fiul cel mare s-a confruntat cu probleme de sănătate

Medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pe fiul cel mare al lui Gabriel Botez. Fostul concurent la MPFM a ţinut să îşi anunţe prietenii de pe reţelele de socializare despre ce i se întâmplă.

Astăzi, fiul fostului concurent la „Mireasă pentru fiul meu” a fost operat de fimoză. După ce le-a dezvăluit diagnosticul de fimoză, o afecţiune ce împiedică retragerea completă a prepuțului la baza glandului, Gabriel Botez a primit o mulţime de mesaje de la prietenii din mediul virtual. „Sănătate multă! / Doamne ajută, să fie bine! / Recuperare uşoară! / Va fi bine, stai liniştit”, sunt câteva dintre mesajele primite de fostul concurent la MPFM.

SursaCiteste si  Documentare despre Regele Mihai şi Regina Maria, la History după 75 de ani de la trecerea de partea Aliaţilor