Andreea Mantea a făcut marele anunț în timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D: „Astăzi vă spun”

Andreea Mantea a făcut marele anunț în timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D: "Astăzi vă spun"
Emisiunea ”Puterea Dragostei”, prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, se bucură de audiențe mari și își ține telespectatorii cu sufletul la gură și prin momentele tensionate în centrul cărora se află concurenții. De multe ori, Andreea Mantea a fost obligată să intervină pentru a pune lucrurile la punct. De data aceasta, chiar moderatoarea le-a făcut concurenților o mare surpriză.

Andreea Mantea a făcut un anunț foarte important, chiar în timpul emisiunii. Regulile… s-au schimbat chiar în timpul jocului, iar frumoasa prezentatoare și-a explicat decizia.

a spus Andreea Mantea. Apoi a continuat:

”Mergem și în casa băieților și aflăm cei mai votați patru băieți. Jador. Bogdan. Iancu. Alexandru Bobicioiu. Haideți să aflăm ce fete nu sunt favorite. Voi spune două dintre cele patru. Ana Maria și nici Bianca. Bătălia se dă între Simina și Roxana. Haideți să vedem care băieți nu sunt protejați. Doi dintre ei. Favorit nu este Alexandru Bobicioiu și Bogdan. Bătălia se dă între Jador și Iancu. Cel mai votat a fost Jador. Felicitări. Să aflăm favorita din această săptămână. Cea mai votată din casa fetelor, dintre Roxana și Simina a fost Simina”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Andreea Mantea a schimbat regulile jocului

SursaCiteste si  Florin Busuioc știa din 1997 că va face un infarct la vârsta de 56 de ani: „Vă jur că mi-a spus atunci și am ținut minte” - VIDEO