„Nu am mai apărut de multă vreme împreună”

"Nu am mai apărut de multă vreme împreună"
Fiecare eveniment monden lasă în urmă și unele semne de întrebare referitoare la un cuplu sau altul din showbizul autohton. Iar Anamaria Prodan și Reghe nu fac excepție de la această regulă… nescrisă.

Totul este incitant, din acest punct de vedere, dacă ținem cont de faptul că Anamaria și Reghe nu au mai apărut împreună, de multă vreme, în România, soțul fiind ”prins” cu meseria de antrenor pe alte meleaguri. Firește că există zvonuri care transmit că relația dintre Anamaria Prodan și soțul său nu mai este una perfectă, dar impresara a ținut să pună punctul pe ”i”. Mai mult, concluzia ei a fost tranșantă.

„E adevărat că noi nu am mai apărut de multă vreme împreună, în România, și de aici, poate și bârfele despre o despărțire. Însă, suntem la fel de apropiați. Soțul meu antrenează în Dubai si îi este greu să vină în țara. Eu, în schimb, mă duc des la el și, în curând, vom pleca în America, în vacanță. În concluzie, suntem fericiți și nu ne pasă de gură lumii. Știți vorba aia… câinii lătra, caravana trece”, a conchis vedetă pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan, apariție de senzație

Ce dietă ține Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme.

„”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

SursaCiteste si  Victima călcată cu BMW-ul a intrat în comă + ce legături au interlopii cu temutul ”Cap de porc”