Ștefan Bănică Jr., gest pentru soția lui, Lavinia Pîrva, la doar câteva zile după ce a devenit tată

Ștefan Bănică Jr., gest pentru soția lui, Lavinia Pîrva, la doar câteva zile după ce a devenit tată
Ștefan Bănică Jr. a avut parte de cele mai frumoase momente, soția lui, Lavinia Pîrva, l-a făcut tată pentru a treia oară. Cei doi se bucură de câteva zile de prezența celui mai nou membru al familiei, un băiețel mult dorit. Artistul și-a surprins soția printr-un gest emoționant, la doar câteva zile după ce a venit pe lume micuțul.

Cântărețul a distribuit pe Facebook-ul său melodia „Ce e dragostea” pe care o cântă alături de Marius Moga, versuri care vorbesc despre iubire și intensitatea sentimentelor. „Să aveți o săptămână cât mai bună”, a transmis Ștefan pe pagina sa de Facebook, luni.

Ce nume poartă băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.

Alexandru Bănică se numește băiețelul celor doi soți, iar prenumele ales de ei nu a fost ales la întâmplare. Așa se numea și fratele lui Ștefan Bănică Jr. care a murit într-un accident rutier, produs în urmă cu 18 ani. Puțini știu drama fără margini din familia celebrului cântăreț. Fratele vitreg al solistului, Alexandru Silviu Bănică, s-a stins fulgerător la vârsta de 25 de ani, după ce unul dintre prietenii săi a provocat un accident teribil. Tragedia a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al Bucureștiului, după ce șoferul a scăpat mașina de sub control din cauza vitezei și s-a izbit puternic de un stâlp de beton, relatează click.ro. În ciuda eforturilor făcute de medici, fratele lui Ștefan Bănică a murit la spital. Ştefan Bănică Junior şi Alexandru Silviu Bănică aveau o relație bună, iar fratele artistului era poreclit “Babanu”.

Printre sutele de mesaje de felicitare primite de Ștefan Bănică pe contul său de Facebook, unul dintre fani i-a scris un mesaj în care i-a transmis indirect că fratele lui se bucură pentru el. “Cu siguranță acolo sus CINEVA se bucură, e petrecere mare!!! Să fiți sănătoși și fericiți!!!” este comentariul lăsat de internaut.

Vă reamintim că îndrăgitul cântăreț a anunțat că va deveni tătic pentru a treia oară așa cum a procedat și în cazul lui Radu și al Violetei: în cadrul unui concert. Mai exact… pe 15 decembrie, când a susținut un spectacol impresionan la Sala Palatului. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică are 17 ani, iar fiica lui, 10.

Citeste si  Dietă cu castraveţi. Slăbeşti trei kilograme în trei zile

Citește și: Cu cine seamănă mai mult fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are 12 ani și ochii ei sunt albaștri

Sursa