Cel mai sângeros ucigaș în serie din România ar putea fi eliberat!

Cel mai sângeros ucigaș în serie din România ar putea fi eliberat!
Singurul român condamnat la 99 ani de închisoare, Marius Csampar, pare că îşi pregăteşte ieşirea din spatele gratiilor, după ce a solicitat desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Reamintim că Marius Csampar este unul dintre cei mai sângeroși criminali din România. Acum este încarcerat la Turnu Severin, după ce a ucis șase oameni.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii de ultimă oră despre posibila eliberare a unuia dintre cei mai odioși criminali de la noi din țară. Recent, deținutul a făcut o nouă cerere de liberare condiționată. Cel cunoscut drept “vânătorul de oameni” este la a treia analiză a comisiei, fiind recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate. (Citește și: Ce a făcut în penitenciar singurul român care execută o condamnare de 99 de ani)

Ce a decis instanța?

Toate cele menționate mai sus nu l-au ajutat însă deloc pe Csampar, iar instanța a respins contestația ca nefondată, menținând sentința penală atacată ca fiind legală și temeinică, din următoarele motive: condamnatul nu a dat dovezi temeinice de îndreptare având în vedere participarea redusă la activitățile socio-educative, gravitatea pedepsei ce a fost aplicată în raport cu gravitatea infracțiunii săvârșite, fiind vorba de omor deosebit de grav. (Cel mai bine platit job din București)

Prin sentința penală nr. 215 0 /13.12.2018, pronunțată de Judecătoria Drobeta Turnu-Severin în dosarul nr. 12 663/ 225/2018, s-au respins ca nefondate, cererile reunite de liberare condiționată formulate de condamnatul Csampar Marius, deținut în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin și s-a fixat termen la data de 30.05.2019 când persoana privată de libertate va putea fi analizată în comisia constituită potrivit art. 97 alin. 2 din Legea 254/2013 sau va putea formula cerere de liberare condiționată„, a fost decizia instanței.

Citeste si  Sfatul Zilei de 21 august. Racul dă piept cu persoane invidioase

Magistrații menționează că persoana condamnată este recidivistă, anterior fiind condamnat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

A comis crime înfiorătoare

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane, cu un sânge rece care l-ar fi impresionat, probabil, şi pe Ion Rîmaru. A ucis de foame şi a ucis din răzbunare. S-a spus că a ucis şi la întâmplare, la momentul prinderii lui fiind bănuit şi în alte cazuri rămase cu autor necunoscut. În mintea celor care s-au ocupat de cazul lui a rămas modul în care îşi suprima victimele.

La un moment dat, a trăit timp de opt luni, alături de o gaşcă de boschetari, într-un canal din parcul Titan. Aici strângea lucrurile adunate din furat. Când unul dintre boschetari i-a contestat autoritatea, l-a ucis în timp ce dormea. I-a tăiat capul, l-a incendiat şi apoi a jucat fotbal cu el., a mărturisit Csampar în faţa anchetatorilor.

În 1997, criminalul anunţa că a găsit un cadavru în ruinele cinematografului „Feroviar”. Părea gestul nevinovat al unui sărman boschetar. Însă, din martor, bărbatul a devenit rapid făptaş. Ştia prea multe, cunoştea victima, iar locul în care era cadavrul era inaccesibil. În anchetă, Csampar a vorbit şi de celelalte victime. I-a condus pe oamenii legii acolo unde se afla un alt cadavru. În faţa anchetatorilor a ieşit la lumină imaginea unuia din cei mai sângeroşi criminali din România. A recunoscut şase victime, însă poliţiştii cred că numărul lor real este mult mai mare.

Prima victimă a lui Csampar a fost o femeie

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Citeste si  ​US Open: Irina Begu, eliminată în turul al doilea al calificărilor - Tenis

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne. , spunea asasinul în urmă cu ceva timp. (VEZI AICI: I-a fost redusa pedeapsa unuia dintre cei mai sangerosi criminali romani in serie)

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i tragă țeapă. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis, un prieten de tâlhării.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa