Ce conțin hard-diskurile găsite în locuința lui Răzvan Ciobanu și unde se află acestea acum

Ce conțin hard-diskurile găsite în locuința lui Răzvan Ciobanu și unde se află acestea acum

Despre hardurile pe care creatorul de modă Răzvan Ciobanu le avea în locuința sa s-au făcut numeroase speculații.

După moartea designerului s-a spus că acestea conţineau informaţii extrem de importante cu privire la o problemă gravă de sănătate pe care ar fi avut-o designerul, dar şi mai mulţi oameni din anturajul lui. De asemenea, s-a zvonit că aceste harduri ar putea deţine informaţii care pot scoate la suprafaţă lucruri teribile despre mai multe persoane publice.

Acum, avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, a dezvăluit ce se află de fapt pe hardurile respective și unde se află acestea.

„Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a spus Laura Vicol la Antena Stars.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în data de 29 aprilie într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din București. Înmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

Iohannis a amânat ceremonia din 20 mai, dedicată victimelor comunismului, pentru a „elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea cu perioada electorală”

Citește mai multe despre Răzvan Ciobanu pe Libertatea.

SursaCiteste si  Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 25 august 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești