Vica Blochina vorbește despre Victor Pițurcă. „E un tată devotat, e de nota 10”

Vica Blochina vorbește despre Victor Pițurcă. „E un tată devotat, e de nota 10”
Vica Blochina a a trăit o poveste de dragoste pe care a trăit-o cu antrenorul Victor Pițurcă. Din relația celor doi a rezultat un băiat, Edan. Vica Blochina a făcut declarații despre fostul ei iubit. Acesta a afirmat că Victor Pițurcă este un tată extrem de devotat.

Victor Piturca

„Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile copilului, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu şi Victor suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul şi vrem tot ce e mai bun pentru el.

El are grijă de copil, eu am grijă de copil şi este o relaţie doar despre el, nu despre mine şi Piţurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că aşa îi place.

La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Piţurcă îl iubeşte foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.


Citește și:

Ecaterina Andronescu nu-și dezminte porecla de „Abramburica”. A dat un ordin care a bulversat calendarul probelor de aptitudini pentru admiterea în liceu, dar l-a retras a doua zi

 

Citește mai multe despre Vica Blochină și victor piturca pe Libertatea.

SursaCiteste si  Cum se comporta Bogdan Drăghici, președinte T.A.T.A., cu fiicele sale