Olivia Steer va băga direct divorț dacă va vedea aceste filmări…

Olivia Steer va băga direct divorț dacă va vedea aceste filmări...
Nu mai este pentru nimeni un secret că Olivia Steer este o vegetariană convinsă și militează pentru acest stil de viață. (Cel mai bine platit job din București) Familia vedetei ar fi fost prima hotărâtă să se conformeze schimbărilor, în urmă cu mai mulți ani. Iată însă că soțul ei, Andi Moisescu, și fiul cel mare nu pot sau, pur și simplu, nu vor să renunțe la carne. Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini exclusive cu cei doi în ”raiul gurmanzilor”! 

Olivia Steer a renunțat în urmă cu aproape 10 ani la carne, iar soțul ei, Andi Moisescu, din dragoste pentru ea, ar fi decis inițial să se alăture acestui stil de viață. Inclusiv cei doi băieți ai lor au crescut cu alimente vegetariene. Până într-o zi! Atunci când fiul lor cel mare s-a ”răsculat” și a cerut să fie lăsat să consume carne și produse pe care ceilalți colegi de-ai lui le mănâncă. Episodul a fost povestit chiar de către Olivia Steer. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

„A fost decizia lui să fie omnivor”

Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală. Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni.

Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a declarat vedeta în urmă cu ceva timp.

Citeste si  Cum se comporta Bogdan Drăghici, președinte T.A.T.A., cu fiicele sale

(Citește și: VĂ MAI AMINTIȚI CUM ARĂTA OLIVIA STEER PE VREMEA CÂND PREZENTA “DANSEZ PENTRU TINE“, ALĂTURI DE ȘTEFAN BĂNICĂ?)

Au studiat cu atenție oferta de burgeri

Se pare însă că lucrurile stau un pic altfel în realitate, iar, cel mai probabil, Oliviei nu îi vor pica prea bine imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a obținut, cu Andi Moisescu și fiul lor cel mare în rolurile principale. Cei doi au avut un mic ”derapaj” alimentar după ce au plecat amândoi, ca ”haiducii”, către un festival de mâncare în aer liber, dedicat burgerilor!

Pe chipul lor se putea citi fericirea, în locul unde mirosul cărnii sfârâinde era peste tot. Pentru început, atât Andi, cât și fiul lui au vrut să aibă o imagine de ansamblu asupra ”ofertei” și au stat ceva pe gânduri până să se decidă ce să-și cumpere.

La ce ofertă de burgeri era în jurul lor, celor doi le-a fost foarte greu să se decidă

Și cum Andi este foarte apreciat și popular, lumea din jur imediat l-a recunoscut și i-a cerut să facă poze. Iar el nu doar că a acceptat, dar le-a strâns și mâna fanilor și chiar au făcut câteva glume.

Gică Popescu ar fi încercat să-i ”fure” soția lui Andi

Gică Popescu ar fi încercat, cu ani în urmă, să o “agațe” pe Olivia Steer, potrivit unor informații care au apărut în presă acum mai bine de un deceniu.

(Citește și: ANDREEA RAICU, MESAJ DUR PENTRU OLIVIA STEER)

Fostul căpitan al echipei naționale ar fi făcut tot posibilul să intre în grațiile Oliviei. Nu a avut însă succes.

”, susținea presa vremii în urmă cu 11 ani.

Citeste si  Inna a pozat așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu

Pe 25 noiembrie 2007, Gică Popescu a fost primul invitat al rubricii „La masa negocierilor”. A fost momentul în care ex-fotbalistul ar fi început avansurile asupra Oliviei. Ar fi urmat telefoane, mesaje… Dar degeaba! Căsătorită cu Andi Moisescu, vedeta a refuzat categoric să aibă o relație cu “Baciul”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa