Detalii despre părinții lui Răzvan Ciobanu. „Tatăl lui este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”

Detalii despre părinții lui Răzvan Ciobanu.


Invittă la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, a vorbit despre părinții designerului, care nu reușesc să-și revină după moartea fiului lor.

„Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.

Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz”, a declarat Laura Vicol.Avocata a vorbit și despre problema de sănătate pe care o are tatăl lui Răzvan Ciobanu.

„Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a spus ea.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în data de 29 aprilie într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din București. Înmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

 

Citește mai multe despre Răzvan Ciobanu și parinti spirituali pe Libertatea.

Sursa