Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară: ”Mulțumin Doamne, Doamne!”

Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară: ”Mulțumin Doamne, Doamne!”
Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară! Vedeta a dat marea veste pe contul ei personal de Facebook, iar fanii n-au contenit cu felicitările și urările de bine.

În urmă cu ceva timp, Deea Maxer mărturisea că își mai dorește un copil însă soțul ei nu a văzut aceat gând cu ochi buni. Bruneta i-a bătut apropouri și în public, dar el nu s-a lăsat înduplecat. Cel puțin până acum… Deea Maxer va deveni mămică pentru a doua oară! Vedeta a dat vestea pe contul ei de Facebook, iar fanii au fost în extaz! Toată lumea a felicitat-o și i-a urat numai bine atunci când au văzut burtica de graviduță a soției lui Dinu Maxer. (CITEȘTE ȘI: FĂRĂ SUTIEN ȘI CU O BLUZĂ TRANSPARENTĂ, DEEA MAXER S-A CÂNTĂRIT ÎN DIRECT LA TV, DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ CĂ S-A ÎNGRĂȘAT! CÂTE KILOGRAME ARE)

„Despre noua minune din viața noastră! Mulțumim Doamne, Doamne!”, a scris Deea Maxer în dreptul imaginii cu burtica.

Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară

Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit pe malul mării

Au trecut 10 ani de când Dinu și Deea s-au căsătorit, pe malul mării. Au avut parte de o nuntă furtunoasă, la propriu, dar și cu striptease din partea mirelui. Cei doi însă se mai gândesc, din când în când, și la divorț… în glumă, bineînțeles!

”Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”, a fost replica soției lui Dinu Maxer. (CITEȘTE ȘI: DECIZIE INCREDIBILĂ ÎN FAMILIA DEEA – DINU MAXER, DUPĂ CE O SĂPTĂMÂNĂ ÎN CARE AU DORMIT SEPARAT)

Motive reale de divorț susțin că n-au avut, și nici ispite care să le devină amanți. Cei doi și-au expus părerile: ”Mie nu mi-a ieșit niciodată în față un ispit, adică n-am văzut niciodată un bărbat mișto la care să mă uit ca și cum l-aș avea ca partener sau amant, niciodată!”

”Niciodată nu m-am gândit la o chestie sexuală, nicidecum. Iar legat de femei, am o poantă drăguță, având în vedere că între mine și Dinu sunt 16 ani diferență, amanta potrivită pentru bărbatul meu încă nu s-a născut. Eu le îmbin pe toate așa că nu cred că există vreo tentație pentru el, decât eu, evident”, mai spune Deea.

 

Citeste si  Fără decolteu la ANPC. Cod de conduită: Cum e la corporații

Sursa