Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, se distrează în Grecia. Cine i-a dat like imediat după ce s-a pozat în costum de baie

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, se distrează în Grecia. Cine i-a dat like imediat după ce s-a pozat în costum de baie


Hannelore s-a făcut remarcată la show-ul de televiziune Insula Iubirii, transmis de postul de televiziune Antena 1. Aceasta a participat la show alături de iubitul ei Bogdan, însă a căzut în mrejele ispitei Andi. Hannelore a fost căsătorită cu Bogdan timp de câteva luni, după care cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Acum, Hannelore își vede liniștită de viață.

Blonda se află în vacanță în Grecia, acolo unde profită de timpul liber pentru a se relaxa. pe contul ei de socializare, Hannelore a postat o fotografie în careapare într-un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, care îi vine perfect și care îi scoate îi evidență silueta impecabilă.

Postarea a primit numeroase like-uri din partea internauților. Printre cei care au apreciat postarea lui Hannelore se află și fostul ei partener de viață, Bogdan Ionescu.
Citește și:

Uber și Bolt ar putea dispărea începând de joi din România

Citește mai multe despre bogdan ionescu, Hannelore și insula iubirii pe Libertatea.Sursa

Citeste si  Cezar Ouatu, reacție virulentă după ce i s-a spus că nu știe să se îmbrace: ”Stiliști cu înclinații bișnițărești...”