Student român, găsit mort în Italia. Băiatul a sfârşit într-o cameră de hotel din Roma

Student român, găsit mort în Italia. Băiatul a sfârşit într-o cameră de hotel din Roma


autor

Sfârşit cumplit pentru un tânăr student român, în Italia. Băiatul de 26 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Anzio, o comună aflată în sudul provinciei Roma.

Tânărul de 26 de ani, care locuia de mai mulţi ani în Nettuno, împreună cu părinţii, trebuia să elibereze camera de hotel miercuri dimineaţă.Când a văzut că băiatul nu coboară pentru a preda cheile, proprietarul hotelului a devenit suspicios şi a decis să verifice ce se întâmplă. S-a dus la camera unde se afla tânărul, a bătut la ușă, însă nu i-a răspuns nimeni. Uşa era blocată şi din interior nu se auzea niciun sunet.

Alarmat, a sunat după ajutor la numărul unic de urgenţă.

Student român găsit mort într-un hotel din Anzio, Roma

La fața locului a intervenit o brigadă de pompieri, care a intrat în cameră. Militarii l-au găsit pe băiat  inconștient, pe pat. Din păcate, pentru studentul român nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat.

Din primele verificări ale poliţiei, pe trupul băiatului nu s-au găsit urme de violență. Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei cadavrului, pentru a se putea stabili cu exactitate cauzele morţii. În prezent, oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv o posibilă supradoză de droguri, scrie presa din Italia. 

Poliţia exclude, însă, varianta sinuciderii.

Sursa

Citeste si  El a făcut public faptul că Anamaria Prodan și Dan Alexa sunt amanți: "S-a adeverit tot!"