Mirela, fosta soție a lui Bogdan Stelea, dă detalii despre viața sa în Dubai și despre iubitul său

Mirela, fosta soție a lui Bogdan Stelea, dă detalii despre viața sa în Dubai și despre iubitul său

Mirela Popa, fosta parteneră de viață a lui Bogdan Stelea, s-a mutat de mai bine de patru ani în Dubai. Este designer și toate îi merg din plin. Mirela a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că se gândea să se mute în Dubai încă de pe vremea când era căsătorită cu Bogdan Stelea.

„Gândul acesta prinsese contur de dinainte de a mă căsători cu Bogdan Stelea, cred că atunci când l-am cunoscut pe Bogdan eram hotărâtă să mă mut. Dar când relaţia noastră a avansat, bineînţeles că n-am mai vrut să plec. După ce ne-am despărţit, a urmat o perioadă de aproape un an în care am călătorit de opt ori în Dubai şi de vreo patru ori în Europa”, a declarat ea.

Mirela Stelea a vorvit și despre Safwan, bărbatul pe care l-a cunoscut la un an după ce s-a mutat în Dubai.

„Se numeşte Safwan, este de origine siriană şi locuieşte la Dubai de 32 de ani. Este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simţul umorului, inteligenţă, ambiţie şi determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieţii sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleaşi valori de viaţă şi pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună„, a declarat Mirela.

„Este un bărbat extraordinar, cu o personalitate puternică, cu foarte mare încredere în el, mereu pozitiv şi modest…

…Ceea ce iubesc cel mai mult la el este modul în care se comportă cu mine. Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum, mă încurajează mereu să fiu eu însămi şi să-mi folosesc la maximum potenţialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândeşte totul acum dintr-o poziţie de lider”, a încheiat ea.

Citeste si  Primele declarații ale Anamariei Ferentz, după moartea lui Marcel Toader: ”Sincer, m-a afectat. Nu știu de ce…”

Citește și:

OPINIE/ Un eurofob bântuie prin Transilvania. Claudiu Săftoiu despre vizita premierului ungar Viktor Orban

 

Sursa