Mesajul devastator al Danei Rogoz, la cinci ani de la moartea tatălui ei. „Uneori mi-e foarte greu să accept asta”

Mesajul devastator al Danei Rogoz, la cinci ani de la moartea tatălui ei.


 

„Am mers cu ține la prima probă din viața mea pentru un scurt-metraj. Mi te aduc aminte îmbrăcat în uniformă militară în spatele camerei de filmat, dar se poate că asta să fie o falsă amintire. Ce e sigur e că erai acolo. Mi se ceruse să spun o poveste despre jucăria preferată, iar tu erai destul de dezamăgit auzindu-mă cum vorbesc despre Dudu. Aveai așteptări mai mari de la mine, așa că ai fost destul de mirat când ai aflat că totuși eu am luat proba. Pentru scurt-metrajul asta am călătorit împreună cu trenul până la Bistrița, parcă. Sau era alt oraș? Aveam vreo 5 – 6 ani și amitirile legate de această călătorie cu tine sunt foarte vagi, din păcate.

Am dormit la ține în brațe sau întinsă pe scaunele din compartiment? Mi-ai cumpărat ceva dulce? Mi-ai citit o poveste? Mi-ai schimbat bluza când m-am murdărit cu suc? M-ai îmbrăcat în rochiță sau în pantalonii rămăși de la frați? A fost singură noastră călătorie împreună, doar noi 2, iar eu tot ce îmi aduc aminte e soarele care intră pe geamul trenului, printre noi.Azi sunt tot la o filmare pentru un scurt-metraj, tot departe de casă. Sunt om mare acum, tata. Copilul meu e la vârstă la care eu mergeam cu tine cu trenul înspre filmarea pentru primul meu scurt-metraj. Poți să crezi? Poți să crezi ce ciudat s-au legat lucrurile în viață asta? Azi se împlinesc 5 ani de când ai murit, tata. Ai murit, tata. Ai murit, tata. Uneori mi-e foarte greu să accept asta.

Mi-e dor de ține azi. Mi-e foarte dor, tata”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută publicului larg drept Abramburica.
Citește și:

OPINIE / Guvernul impune o ”taxă ascunsă” în Sănătate pentru că nu mai are bani. Cum plătim de cinci ori pentru același lucru

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Sursa