Surorile Crudu își încearcă norocul în sezonul special Chefi la cuțite | FOTO

Surorile Crudu își încearcă norocul în sezonul special Chefi la cuțite | FOTO

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite, căci în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil. De data aceasta, surorile Crudu intră în luptă cu doi aliați de încredere, tatăl și verișorul lor.

„O să fim toți ca în armată, pregătiți. Mi-am adus întăriri, i-am antreanat. Unul tranșează, unul se ocupă de pui, altul de piure„, spune Ana hotărâtă, care, din spusele celor apropiați, a evoluat foarte mult din punct de vedere culinar, în urma acestei competiții.

„Eu am zis că tai țelina, atât!”, adaugă Daniela relaxată, care nu a omis să își aducă cu ea și trusa de machiaj.

Rețeta cu care cei patru vor să impresioneze este aleasă de Ana, care, printr-un preparat complex cu trufe și ciuperci shimeji, speră să ridice standardul în bucătăria Chefi la cuțite și să își impresioneze fostul mentor, pe Cătălin Scărlătescu.

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.


Citește și:

Citeste si  Spionaj german. Anchetă abandonată: Are puţine şanse să-şi atingă scopul

Sursa