O româncă e acuzată că și-a răpit copiii din Italia! Decizia de ultimă oră…

O româncă e acuzată că și-a răpit copiii din Italia! Decizia de ultimă oră...


CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluie, în premieră, cazul șocant al unei românce acuzate că și-a răpit copiii din Italia, atunci când i-a adus în România fără acceptul concubinului italian. Pe care femeia l-a acuzat, la rândul său, de violențe. Italianul a susținut în instanță că este tatăl micuților, contrar celor declarate de româncă. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Decizia de ultimă oră a magistraților de la Tribunalul București este de necrezut! (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI I-A CERUT ”PARTAJUL” BIANCĂI! VREA ÎNAPOI BANII PENTRU GENȚI, VACANȚE ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante despre cazul româncei care a pus pe jar autoritățile de la noi din țară, dar și din Italia. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Mihaela M. a fost acuzată de răpire internațională de copii, după ce a decis să plece din Italia împreună cu cei doi copii ai ei fără să aibă consimțământul concubinului. (NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU A NĂUCIT UN ENGLEZ NEBUNATIC ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA! FILMĂRI DEMENȚIALE)

Potrivit surselor noastre, în 2017, după ce ar fi fost agresată de concubinul Cioe A, cetățean italian, Mihaela M s-a hotărât să plece din Italia împreună cu cei doi copii minori. Femeia ar fi invocat faptul că este agresată și că micuții nu s-au putut adapta și au fost tratați discriminatoriu la școală.Acuzată că și-a răpit copiii din Italia

La un an distanță după ce femeia s-a stabilit în Urziceni, orașul natal, concubinul acesteia, Cioe A, a deschis un proces la Tribunalul București, care a avut ca obiect răpirea internaţională de copii. Conform unor surse judiciare, Mihaela M. ar fi susținut în fața magistraților de la Tribunalul București faptul că tatăl biologic al celor doi minori este fostul ei soț, și nu cetățeanul Cioe A cu care a trăit în concubinaj, fapt ce nu a fost demonstrat însă în instanță. Mai mult decât atât, când femeia a transcris certificatele de naștere ale copiilor la Consiliul Local din Urziceni l-ar fi menționat pe fostul soț la rubrica tatălui, pentru a evita întoarcerea micuților în Italia. (NU RATA, AICI: CEL MAI CUNOSCUT MILIONAR ROMÂN LE-A INTERZIS FIICEI & VIITORULUI GINERE SĂ FRECVENTEZE „CASA NECURATULUI”, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Citeste si  Cornelia Catanga, Primele Declarații După Ce A Făcut Stop Cardio-respirator

se arată în documentele care au ajuns în posesia D.A.S.

O româncă e acuzată că și-a răpit copiii din Italia!

Ce au decis magistrații! 

În urmă cu câteva zile, judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat în cazul româncei care a fost acuzată de răpire internațională de copii. Potrivit unor surse judiciare, magistrații au decis să admită cererea formulată de cetățeanul italian și au obligat-o pe Mihaela M. să înapoieze minorii la reședința din Italia în termen de două săptămâni, dar și la plata de 700 de lei, sumă ce reprezintă onorariul apărătorului din oficiu. (NU RATA, AICI: NU-ȚI VINE SĂ CREZI CU CE S-A OCUPAT CELEBRUL POLITICIAN LA SFÂRȘITUL ANILOR ’80! A COLABORAT CA UMORIST CU…)

, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa