”Aștept marfa de la Dragoș!” / Da, așa a fost!”

”Aștept marfa de la Dragoș!” / Da, așa a fost!”
Vica Blochina nu a mai plecat la mare, de Paște, cu Răzvan Ciobanu, deși stabiliseră să meargă împreună. Vica a explicat cum s-au purtat discuțiile. Capatos i-a pus Vicăi o întrebare, în legătură cu substanțele interzise pe care Răzvan Ciobanu le-ar fi așteptat de la un anume Dragoș. Vica a confirmat.

„El mi-a făcut bagajul, a plecat, i-am dat cheia de la maşină. I-am şi spus, orice ar fi nu conduce, să nu faci prostii, am simţit-o”, a spus Vica Blochina.

La emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Vica Blochina a fost întrebată de prezentatorul Dan Capatos despre faptul că Răzvan Ciobanu ar fi așteptat niște ”marfă”.

„Înainte de plecarea la mare pe care trebuia să o aibă împreună cu tine, dar s-a răzgândit, ar fi venit un domn Dragoş să-i spună că-i dă ceva marfă şi că el, Răzvan, ar fi spus, domne’, eu aştept marfa de la Dragoş”, i-a spus Capatos Vicăi.

Aceasta a recunoscut că așa au stat lucrurile. „Da, aşa a fost, da! Aşa a fost! Mi-a spus prietenul lui, cu care era la el acasă”, a spus Vica Blochina, potrivit spynews.ro.

SursaCiteste si  Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o...”