Un şofer urmărit de poliţie a provocat un accident cu trei victime în Cluj

Un şofer urmărit de poliţie a provocat un accident cu trei victime în Cluj

Un șofer băut a fost urmărit de polițiști, în trafic, marți, de la Jucu la Cluj-Napoca. În timp ce fugea de oamenii legii, bărbatul a provocat un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Potrivit Poliției Cluj, un echipaj rutier din cadrul Poliției Gherla a făcut semnal de oprire unui șofer care efectuase o depășire neregulamentară. Șoferul nu a oprit și a demarat în trombă, iar echipajul a pornit în urmărirea lui.

Pe raza orașului Cluj-Napoca, șoferul a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane din alt autoturism au fost rănite.

„Ulterior impactului, bărbatul și-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos și luat-o la fugă”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Oamenii legii l-au imobilizat pe bărbat. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din comuna Petru Rareș, localitatea Reteag, care nu are permis de conducere și avea o concentrație de peste 0,20 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

SursaCiteste si  Alegeri prezidențiale în străinătate: Peste 20.000 de români din diaspora s-au înregistrat, jumătate dintre ei pentru votul prin corespondență - Politic