Imagini șocante! Cum arată acum femeia din Iași care a fost tăiată cu drujba de către iubitul ei

Imagini șocante! Cum arată acum femeia din Iași care a fost tăiată cu drujba de către iubitul ei
Cazul femeii din Iași care a fost violată, bătută și tăiată cu drujba de către iubitul ei a șocat toată opinia publică. Aceasta a ieșit din spital, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și ia copiii în brațe. 

Elena Sturzu, din comuna Popeşti, județul Iași, a ajuns la spital cu răni grave, după ce ar fi fost bătută violent de către iubitul său. În plus, aceasta le-a dezvăluit anchetatorilor că bărbatul a și violat-o în cele 48 de ore în care a ținut-o sechestrată.

Victima a fost la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași împreuă cu cei doi copii ai săi și a făcut o declarație șocantă ziariștilor.

sursa foto: bzi.ro

Marian Apetrichioaie, cel care a siluit-o și a bătut-o cu bestialitate, ar mai fi făcut și în trecut acest lucru. De fiecare dată când ajungea acasă băut, se apuca de scandal și începea să o lovească pe femeia cu care are doi copii mici, a povestit victima.

Agresorul a ajuns la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru o expertiză. Anchetatorii vor să afle dacă bărbatul avea discernământ în momentul în care a vrut să își taie partenera cu drujba. Elena a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, precum și cu o tăietură adâncă la mână. În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să își petreacă următorii ani din viață în spatele gratiilor.

sursa foto: bzi.ro
sursa foto: bzi.ro

Până atunci, bărbatul a primit un ordin de restricție provizoriu, de cinci zile, care poate fi prelungit.

SursaCiteste si  Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă