Ce spune avocata Laura Vicol despre datoriile lui Răzvan Ciobanu. „Făcea trei rochii și reușea să le plătească”

Ce spune avocata Laura Vicol despre datoriile lui Răzvan Ciobanu. „Făcea trei rochii și reușea să le plătească”
Laura Vicol a fost una dintre prietenele apropiate ale designerului Răzvan Ciobanu. Avocata a acordat un interviu pentru România TV, în cadrul căruia a vorbit și despre datoriile pe care le avea Răzvan Ciobanu.

„Știam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice. El având acest talent incontestabil, făcea 3 rochii și reușea să-și plătească datoriile. Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viața, iubea foarte mult viață”, a spus Laura Vicol.

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă îi întrebăm pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a mai spus ea.

„Ce-mi reproșez eu cel mai mult e că în ultima perioadă de timp nu am vorbit atât de des pe cât vorbeam. Eu pe Răzvan îl cunosc de când aveam 17 ani. Nu am aceste informații si acum, logic vorbind, dacă ar fi fost presat de oameni cărora le-ar fi datorat bani, să spunem că ar fi adevărată speculația asta, întreb și eu, ce om i-ar face rău unui alt om care-i datorează bani? Depresiv era…sau… cel putin era cum ma raportez la mine. Intri în depresie, plângi, te zbați și îți revii. Niciodată Răzvan nu a avut stări de depresii care să-l marcheze într-un asemenea hal…”, a mai spus Laura Vicol, excluzând cu tărie ipoteza unei sinucideri în cazul creatorului de modă.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din București. Înmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 

Citeste si  când o să piardă accesul la Android

Citește și:

Citește mai multe despre Laura Vicol, Răzvan Ciobanu, ancheta și datorii pe Libertatea.

Sursa