Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în Sri Lanka. Imagini cutremurătoare

Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în Sri Lanka. Imagini cutremurătoare

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, și-a înmormântat cei trei copii uciși în atentatele din Sri Lanka, din duminica Paștelui Catolic.

Familia miliardarului vizita Sri Lanka, când au avut loc atacurile teroriste soldate cu moartea a cel puțin 290 de persoane și alte sute de răniți.

, a spus purtătorul de cuvânt al familiei Povlsen.

Cei trei copii au fost înmormântați la catedrala Aarhus din Danemark, în sicrie albe, pe care părinții lor au pus munți de flori, roz, mov și albastre.

În timpul slujbei, familia a transmis un mesaj în care a descris pierderea celor trei copii ca fiind complet de neînțeles: ”Înconjurați de cei care ne iubesc, prieteni, colegi, familie, vom reuși să trecem peste asta. Apreciem umanitatea care a fost arătată nu doar copiilor noștri, dar tuturor victimelor atacurilor nemiloase din Sri Lanka”. 

253 de oameni au murit în cele opt atacuri din duminica Paștelului Catolic

Opt explozii au avut loc în Sri Lanka, în duminica Paștelului Catolic, pe 21 aprilie, în care şase iniţiale, urmate de alte două. Trei biserici şi trei hoteluri au fost ţintele atacurilor. Cele trei hoteluri de lux, se aflau toate în capitala Colombo, la fel ca şi biserica St. Anthony, dar şi casa de oaspeţi de lângă Grădina Zoologică Dehiwala, şi locul unde au fost ucişi cei trei poliţişti, Dematagoda.  O altă explozie a avut loc la nord de Colombo, în Negombo, la biserica St. Sebastian, iar a opta explozie a fost în vestul ţării, la biserica Zion din Batticaloa.

SursaCiteste si  Fiica lui Giani Kiriță a picat BAC-ul din vară. Ce note a luat Roxana la sesiunea din toamnă